Koirajuoksua on taas tullut viriteltyä. Tavallista remmilenkkiä ei jaksa joka päivä, eikä tee yhtään pahitteeksi vähän kohottaa omaa kuntoa... Eilen otin vähän tokoakin, ja meni aika mukavasti. Perusjuttuja muistuttelin ja eniten olin tyytyväinen luoksetuloon. Todella hyvä seisahtuminen ja tosi nopea luoksetulo. Uusi käskysana on otettu tässä käyttöön, ehkä siitä on hyötyä :) Vähiten olin tyytyväinen kaukoihin, liikkui nimittäin joka vaihdossa. Keskeytin homman, ja otin ihan nenän edestä yhden maasta istumaannousun joka onnistui. Näitä voisi kotioloissa taas treenailla... Ja naksutinta kehiin.

Lauantaina otettiin Maijan kanssa esineruutua. Alueella oli neljä esinettä, joista ekan toi heti (takarajalta lippis). Toisena nahkarukkanen keskialueelta, nopsaan. Kolmatta etsi luvattoman kauan. Pyöri nailonisen rahavyön lähellä piiitkään, muttei kuitenkaan bongannut sitä. En keksi muuta, kuin että esine oli liian hajuton? Toi sitten lopulta etualalla olleen kengänpohjallisen. Ollaan taidettu sirotella enemmänkin taka-alalle, kun etualan esineet meinaa tuottaa vaikeuksia :)

Otin loppuun Kansanahon Marin suositteleman palkkauksen, eli viimeisen tuonnin jälkeen heitin nahkarukkasen ruutuun ja päästin koiran irti (kuitenkin "esine" käsky tähän). Sen jälkeen vapautus ja riepotusta.

Imakin toimi hyvin tässä, ei meinannut aluksi irrota mutta sai sitten vauhdin päälle.

Tokoilusta sen verran, että pitäisi ruveta tekemään jonkinlaista suunnitelmaa, jos kun kuitenkin voittajaluokkaan meinataan kesällä mennä. Ruutua ei olla treenattu ikuisuuteen, tunnaria ei oikeastaan ollenkaan. Muut lienee menettelevässä kunnossa tai ainakin nopsaan treenattavissa... Haluan kuitenkin sen TK2:n saada, kun olen kerran sen päähänpinttymän keksinyt.