Huh huh kävin tänään lusimassa koetoimitsija 1 -kurssin. Olin ihan poikki, kun jäi yöunet aika heikoksi. Ensinnäkin olin ystäväni tupareissa lauantaina, joissa nautin muutaman boolimukin.

Sen lisäksi aamukuudelta heräsin, kun Enni pyysi ulos,. Kauhia kakkahätä vaivasi. Kun tultiin takaisin sisään, huomasin karvamatolla (juu se onkin järkevä artefakti koiraperheessä) lisää kakkaa. Eipä muuta kuin siivoushommiin... Kello alkoikin olemaan jo sen verta paljon, ettei ollut enää aikaa nukkua juurikaan.

Väsytti ja palelsi ihan sairaasti kurssin ekat pari tuntia, siihen asti, kunnes saatiin kahvit. Ai että, se olikin ihan mahtava hetki! :P

Kotiin pääsin lähtemään kahden aikoihin. Ajattelin lähteä hakutreeneihin, jotka olivat alkaneet klo 14, en siis olisi ollut paljoakaan myöhässä. Mutta höh, Ennin ripuli oli jatkunut ja kotona odotti kakkayllätyksiä. Tälllä kertaa älykäs eläimeni oli pöräyttänyt isoimmat hädät kylppäriin. Fiksu koira! No oli matollakin taas osumia. Miksi se matto aina, miksi ei esim. eteisen matto joka on huomattavasti helpompi puhdistaa?

No koiran olo on kyllä illan mittaan kohentunut selvästi. Ainakin se kerjäsi iltaruokaansa ihan normaaliin tyyliin, eikä ole muutenkaan vaikuttanut huonovointiselta. Eli eiköhän tästä tällä selvitä.

Pennun tuloon enää kuutisen päivää. Huijjui! Meille tulee tämä palleroinen:

Kuva: Outi Toni

Pittee lähtee ensi viikolla pentutarvikkeita shoppailemaan, ei nimittäin ole mitään jäljellä Ennin pentuajoista.

Keskiviikkona kävin tottistelemassa, eipä jäänyt paljoa kertomista. Huomasi pikku tauon, vähän meni ylikierroksille :) Mutta kivaa oli!