Keskiviikkona oli tottikset Meirän Hallilla. Mukaan pääsi vaan Heimo, kun en jaksanut molempia ottaa. Heimo oli prio-1 siksi, että ohjelmassa oli pieni näyttelyesiintymisharjoitus Miia ohjaksissa.

Heimo teki kiltisti kaikki jättävät, eli pari kertaa liikk. istumisen ja maahanmenon. Tosi hyvä ja keskittynyt, olen aina yllättynyt miten hyvin tuo pikkuriiviö kuunteleekaan meikäläisen käskyjä! Luoksetulonkin otin, alkoi hidastaa lopussa selvästi :o Joutunee taas siirtymään takaisin läpijuoksuihin hetkeksi.

Sitten harjoiteltiin tunnarin avulla pito-otetta. Vähän kun autoin kuonosta, niin onnistuikin. Muuten ei, mutta täytyy myöntää etten ole Heimistä tunnarikapulalla kiusannut aiemmin. Eli uusi juttu. Ei kuitenkaan huono, kun sai apua.

En muuten hetsannut lelulla ollenkaan. Ajattelin, että nyt voisi muutaman kerran olla riekkumatta liikoja. Vähän on kierrokset turhan katolla välillä. Ilmenee sitten haukkuna. Mutta ei nyt ainakaan haukkunut. Aika hyvin pitää suunsa kiinni silloin, kun keskittyy. Esim seuraamisessa ei kuulu ääntäkään (paitsi lähdössä saattaa tulla vinkunaa).

Sitten vielä ne näytelmäjuoksut ja -seisonnat. Aika hyvin Heimo juoksee, ei riko laukalle tai peitsaa. Isoin virhe on rynniminen ja hihnaan nojaaminen hetkittäin (meikäläisen suuntaan tullessa ainakin).

Vähän jänskättää ehkä sunnuntai, tai enemmänkin ressaa. Lupasin hoitaa belgitkin paikalle ja kaippa ne pitää esittääkin sit samalla vaivalla. Tulee piiiiiiitkä päivä... Terkkuja vaan San Diegoon Maijalle! Toivottavasti on tuliaiset kohdallaan ;)