Voi voi, onpas ollut vähän blogiin asiaa. Mutta ketä kiinnostaa jokainen pikkutreeni, mikä käydään tekemässä? Ei ketään! Ei myöskään itseäni :P

Eli aloitetaan ei-koiramaisilla asioilla. Viikonloppuna viihdyttiin oikein  laivalla, seurana Orava Hanna ja Kilpi Anne. Ja meillä kaikilla oli nii-in muuukaaavaaa.....  Hauskaa hurvitella koirakavereiden kanssa muualla, kuin tottiskentällä tai hakumetsässä. Kiitos vaan kun pyysitte meikäläistä matkaan! Ja anteeksi kompurointini portaissa. Pari kuvaakin todisteena, toivottavasti asianomaiset ei loukkaannu kun laitan nämä tänne lupia kysymättä.

Tässä vielä lähdön tunnelmissa, hanna & hanna (huomatkaa tiimihuivit)

Tässä sitten kaikki koiratytöt + Team Leppävirta. Pojat on lapsuudenkavereitani Lepikältä. Ei ollut mikään sovittu laivatapaaminen, ihan sattumalta satuttiin samoihin kekkereihin. Terkkuja vaan, mukava oli nähdä! Jäpsyä ja Hyväristä (takana) näinkin viimeksi ala-asteen luokkakokouksessa syksyllä, mutta Tiheä (etualalla) en ole nähnyt iäisyyksin.

Eilen sitten bäk to arki, eli reenit. Kävin treffaamassa Sabinaa ja Jerikoa, joka on Heimon ja Ennin sukulaiskoira. Taitaa Heimo olla setämies, ja Enni sukua emän kautta jollain tapaa vähän kauempaa.

Heimoa seurauttaessa tajusin, että joka käännöksen jälkeen jää puoli metriä jälkeen. Varmaan se nyt vaikuttaa, että olen miljoona kertaa tehnyt nyt sitä, että palkkaan käännöksestä heti. Nyt sitten vähän niinkuin odottaa sitä palkkaa ja jää kupeksimaan. No, säädetään.

Viime viikolla Maijan kanssa reenailtiin keskiviikkona. Selkä oli vielä sen verran kipeä, että keskittymiskyky oli kadoksissa. Maija kuitenkin teki sen huomion, että sivulletulo on yhtä säätöä ja venkslausta. Pitäisi yrittää päästä siihen, ettei aina korjaa sitä sataan kertaan. Nyt on yhtä söhläystä.

Varasin muuten justiinsa lonkkakuvausajan Heimolle ja Ennille sterilointiajan+lonkat. Sterilointi on jo ensi viikolla, lonkat otin toukokuulle heti vapun jälkeen. Kesälommoo...