Eilen käytiin Pirjon ja naapurin Sannan kanssa Kyötikkälässä. Eka otin Heimon, joka oli oikein nohevana. Murheenkryyni noutokin tuntui oikein kivalta. Unohdan nyt toviksi sen kapulan otteen ja kauempana luovuttamisen, hion niitä joskus myöhemmin jos siltä tuntuu. Muutenkin vähän tuli sellainen olo, että teinköhän kärpäsestä härkäsen... No mutta kapulan kanssahan voi ottaa vaikka puunkiertoja ja muita, jospa se ote silleenkin vähän paranisi.

Otettiin myös toko-hyppyä tekniikkaharjoituksena. Ja muutenkin ajatuksena se, että hakeutuu hypylle. Pirjo lähetti toiselta ja minä toiselta puolta. Sanna naksutti oikeanlaisesta hypystä. Ja sai onneksi naksutella taajaan :) Korkeus oli kyl aika alhainen, PKY:n este oli tosi pieni.

Enni makaili p-makuussa Jakin tekemisten ajan ja ärsyttävästi lopussa vinkui, kun Jaki teki viettinoutoa. Grh! Muuten tein normijuttuja, keskityin lähinnä omaan olooni. Eli rento-Hanna kehissä ja askeleet pitkinä. En tiedä mistä Jossu tämän keksi, mutta tuntuu vähän poistavan koiran edistystä.

Ainiin viikolla otettiin ampumista Heimolle. Olin NPKH:n kentän päässä, seuruutin. Kolmesti yksittäinen ampuminen (siis kunnon tauot välissä), näistä vähän keskimmäisellä katsahti ampumisen suuntaan, mutta kaksi muuta ilman mitään reaktioita. Eli ei nyt ainakaan mikään paukkuarka ole Heimo :)

Tänään otin lenkin yhteydessä Ennille tarkkuusruudun. Ja se löysi tosi hienosti peitetyn kolikon! Tyylilleen uskollisena tiputti kerran. Tein uudestaan ja nyt pysyi suussa koko tuonnin. Oispa kiva, jos onnistuisi kokeessa.

Ainiin kyötikkälässä tehtiin esineetkin ja Ennille tiputettu. Pitää muistaa olla hihkumatta Heimolle kesken esineen tuonnin, tippui nimittän het. Ja Ennin kanssa tiputetussa vähän palata käännöksen jälkeen, meinaa jäädä ihan poikittamaan jostain syystä kun käännyn.

Loppuun vielä Loimion Jonnan ottamia kuvia parin viikon takaisesta hakupäivän tottisreenistä. Ennistä ei oo :/

 

Hyppyyn lähtee hop

 

 

Komeasti ponnaa esteestä..........

 

 

 

Kapula lentää

 

 

Heimo luovuttaa

Kivaa on ollut viime aikoina koirien kanssa!