Saatiinpahan vihdoin se 1-tulos, jee! I'm so happy :)

Eilen siis Nokialla oli mittelöt. Aloitettiin henkilöhaulla, olin kuudesta kisaajasta viimeinen eli omaa vuoroa piti odotella useampi tunti. Sinänsä ei haitannut, koira keräili autossa virtaa, itse tietysti keräsin jännitystä... Mutta aika rento olo oli kuitenkin, olihan tutut ympyrät.

Eka ilmaisu oli jossain reilu 50m vasemmalla. Sikaelukka keskeytti ilmaisun, aargh... Oltiin onneksi niin lähellä piiloa, että näin sinne joten hyväksyttiin. Näin kun se vaan haisteli jotain siinä, tämän saman teki Harjavallassa toukokuussa. Argh!!! Miksi?!?!

Toka mm oli 150m, oikealla puoliksi peitettynä. Koiralle tuttu ihminen, joten ilmaisukin oli sen mukaista - ei mitään valittamista. Kolmas mm oli 300m vasemmalla, koira nappasi sen alle kahdestasadasta, kuitenkin tämä pisto oli aika nopea eikä ehtinyt tulla sellaista oloa että missähän se huitelee... Ilmaisu katkoi hivenen, mutta ei loppunut.

Muuten ei ollut mitään valittamista pistoissa, hallittavuudessa tai muussa. Omasta mielestäni oli melko vallaton maalimiehellä, en meinannut saada pidettyä paikoillaan mm:n noustessa, mutta eipä siitä rokotettu tällä kertaa... Tuomarina oli Aimo Heino ja pisteitä tästä osuudesta 164.

Tottiksessa olin taas viimeisessä parissa, tosin nollakoira parina. Vähän jänskätti etukäteen, koira tuntui olevan "aika" patoutunut ja Reesen arvostelu oli tiukan tuntuista. Yritin ennen suoritusta laskea tylsällä seuruuttamisella ja tuntuikin hyvältä. Heti kentälle siirryttäessä muuttuikin sitten takaisin räjähdysalttiksi pommiksi... Ja kehiin tuli perusongelma edistäminen, aika vahvastikin välillä. Ei tosin karannut niinkuin Kangasalla :) Seuraamisessa myös piippasi, noudoissa puri kapulaa. Siinä paikallamakuussa istuessa pohdin että juu, teki kaikki liikkeet mutta oli kyllä varmaan aika karmeeta katsottavaa edistämisen ja levottomuuden takia eli jos me jonkun 80p. saataisiin. Reese yllättikin ja antoi meille 90 pistettä! Huh huh. Meinasin pyörtyä. Ilmeisesti se ei sitten ollutkaan niin kamalaa :)

Enni olikin tehnyt kaiken oikein terävästi ja nopeasti ja muutenkin ollut pätevä. En jotenkin tajunnut sitä, koska itse keskityin tuijottamaan tiukasti eteenpäin, puremaan hampaita yhteen & olemaan tekemättä mitään ylimääräisiä liikkeitä ettei paketti leviä käsiin... Eli leikin patsasta. Siitäkin tuli sitten plussaa, heh =) Piti kyllä todella pinnistellä etten tee refleksinomaisesti "hihnannykäisyjä", otti nimittäin todella pahasti pattiin nuo edistämiset.

Sitten vielä esineet... Meikäläisen pahin jännityksen aihe. Kivasti viimeiseksi jätetty, "sokeriksi" pohjalle. Ja taas olin myös viimeinen suorittaja... Kylläpä mua koeteltiin :)

No siis kaksi esinettä kolmesta nousi, mutta olen silti todella tyytyväinen kokonaisuuteen koska koira työskenteli sata lasissa koko ajan. Tai siis kuvainnollisesti sata lasissa, alue oli hirveetä risukkoa ja heinikkoa, pikkufifin piti toden teolla ponnistella ja rämpiä siellä eteenpäin päästäkseen. Mutta ei siis heittänyt hanskoja nurkkaan kertaakaan, vaan aina lähti yhtä innokkaasti töihin ja etsi tositarkoituksella! Aika sitten vaan loppui kesken. Tästä sitten 22p.

Että semmoista. Eipä mulla muuta :) Nyt tulee treenitaukoa ihan senkin takia että ryhmäläisillä on kissanristiäisiä pitkin marraskuuta. Voisin kyllä vierailla jossain ryhmässä tänä aikana, pitäis tehdä jotain tuolle vierasilmaisulle... Ei sitä "kotioloissa" saa kuntoon.

Pisteitä siis yhteensä 276.