NPKH:lla oli karsinta neliseuraottelua varten (siis PKY:n, NPKH:n, TPKH:n ja TaVeSin välinen pk-ottelu) ke-iltana. Tottista siis tehtiin, tuomarina Reese.

Meidän vuoro oli kolmannessa parissa, parina Jenni & Figo. Vein ensin paikallamakuuseen. Vinkui parin noudot, prkl!! Mikähän siihenkin nyt auttaisi...? En nyt muista yhtään, minkä arvosanan Reese antoi.

Seuraamisessa oli ihan käsittämättömän törkeää edistämistä alkusuora. Oli lähdössä eteenmenoon jo, hiippaili paimennusmatelua ainakin koiranmitallisen edellä Yllättynyt No onneksi paransi aika nopsaan, täyskäännös menikin jo ihan validisti. Vinkui, muttei mitenkään kovin pahasti. Taisi tulla 'hyvä'.

Liikkeestä istuminen oli muuten hyvä, mutta taas vilkuili sivuilleen ja haisteli maata. Tätä pitää nyt hioa. Luulisi että aika vähällä treenillä saisi pois. Arvosana 'erittäin hyvä'

Liikk. maahanmeno + luoksetulo meni tosi hyvin. Oisko tästä sitten erinomainen tullut...

Seisomisessa meni maahan Otsan rypistys Nää harmittaa aina tosi paljon!! Anteeks vaan kaikki hyvät koiraihmiset, mutta pistän tämän nyt kyllä koiran piikkiin aika pitkälti. Meni taas niin ylivaihteella, ettei keskittynyt kunnolla. Puuttellinen.

Nouto oli ihan sairaan hyvä! Juoksi kapulalle niin kovaa kun ikinä vaan pääsi ja toi möhkäleen oikein nätisti mulle. Eikä edistänyt sivullemenossa! Jee hyvä Enni!! Cool Erinomainen!

Hyppynoudossa ponnisti aika törkeesti molempiin suuntiin. Nouto-osuus oli taas hyvä, vähän puri muttei ihan kauheen pahasti. Eikä taaskaan edistänyt sivullemenossa, vaan odotti käskyä tosi kuuliaisesti. Ja meni aina tosi nätisti suoraan asentoon <3 Arvosanaltaan tyydyttävä noiden ponnistusten takia, kun ne on pahempia virheitä kuin hipaisut. Mutta ylipäätään kiva että hyppäsi, ei harmita.

A-esteessä ei muuta valitettavaa, kuin "voisi nopeammin tarttua kapulaan". En tiedä mikä sitten oli homman nimi kapulalla. Enni ei kyllä epäröi noissa yhtään, joten mielestäni usein vaan tuomarin silmissä "vikaa" Nauru En muista tuliko erinomainen vai erittäin hyvä. Erinomainen ehkä...?

No mitä välii millään arvosanoilla, pisteethän ne rulaa! Yhteensä tuli sitten 85 pistettä. Harmittaa tuo seisomisen möhliminen, muut virheet on vaan sitä samaa pskaa mitä meille aina tulee... No mutta päästiin siis neliseurajoukkueeseen. Hei, oli kuitenkin kolme koiraa karsimassa 3-luokan osallistumispaikasta! Ei niinq oltu ainoita :)

On kyllä aika paljon petrattavaa, jos meinataan SM:issä päästä maastoon!! Se on mun henk.koht. tavoite. Olisi melko harmittavaa ajaa Kemiin asti ja tulla heti maitojunalla takaisin... Onneksi ei ole menestyspaineita siellä muuten, niin voidaan pitää tavoitteet ihan tämmösinä inhimillisinä Silmänisku