Kotona taas, Ilosaarirock oli taas aivan huippu. Terkut Paulalle, oli tosi hauskaa festaroida!

Hetken ollaan tässä kotona; kohta lähdetään Kaanaaseen (yö)kylään ja viikonloppuna on (taas) festarit, Naamat.

Koirat oli viikonloppuna Kontiolahdella eläinhoitola Tassuparkissa. Paikka oli uudenkarhea ja puitteet todella hienot. Hyvillä mielin jätin sinne, mielestäni oli edukaskin kun 24 eur/vrk kahdelta koiralta. Ensi vkl pikkusiskoni tulee koiravahdiksi.

Perjantaina kuitenkin viihdyttiin Jasmon kotikotona, koirat oli vielä messissä. Hyvin nekin viihtyi 

Heimo väsähti

On ne söpösii!

No mutta varjopuolensa tällä reissaamisella: eipä ole tullut treenailtua yhtään. Siis ei yhtään. Tänään ehdin vähän aktivoitua ja kävin jäljellä. No, meni miten meni, niin kaksi asiaa jäi mieltä kalvamaan:

1) Eikö tässä kylässä ole normaaleja, ihmisen kuljettavia metsiä missään (=alle 10km säteellä)?? Ihan järkyttävää ryteikköä joka puolella, ei pääse ees tieltä poikkeamaan. Ihan kateellisena taas kotikonnujen metsiä matkalla katsoin, täydellistä jälkimaastoa silmänkantamattomiin...

2) Heimo on paljon tarkempi jäljestäjä, kuin Enni, mutta meno on ihan mahdotonta hösellystä! Havut ja risut vaan viuhuu kun se painaa. Enkä oikein osaa sitä ohjata sitten, rupean itsekkin sähläämään ihan sikana. Varmaan auttaisi, että kävisi useammin, kuin kerran kahdessa kuussa jäljellä...? Nyt sen jälki vanheni puolisen tuntia.

Jeps, huomenna sentään hakutreenit. SM:t lähenee aika uhkaavasti, mutta yritän nyt tuudittautua siihen uskoon, että liika treenaaminen on pahasta!