Tiistaina kävin iltasella PKY:n kentällä treenailemassa.Kentällä oli muutama muukin harjoittelija, mutta otin treeniä ilman kommentaattoireita kuitenkin, kun jotenkin en nyt halua ruodintaa Hymy Pitää pitää fiilikset korkealla, meinaa nimittäin pukata epätoivon hetkiä ajatellen tulevaa koitosta. Vaikka tavallaan tuntuukin, että homma on ihan kivasti paketissa (tai niin hyvin kun meillä voi olla), niin koko ajan tulee mieleen, että ei se kuitenkaan riitä. Ja entäs jos... Ja mitäs kun... Meille kuitenkin se ysillä alkava tottis on tosi harvinainen tulos. Ja kun arvostelu on kuitenkin tiukka, niin... Jännittää ja ressaa aivan sikana!! 

Eilen otettiin hakua omalla porukalla, vieraana oli Kilven Anne. Oltiin Annalan perällä ja siinä ysin aikaan tuli joku ukko lähitalosta valittamaan haukkuvista ja irrallaan juoksevista koirista. Ei siis enää sinne kande mennä.

Mutta niin. Tehtiin niin, etten minä tiennyt maalimiehien sijaintia. Idea oli kuitenkin että tulee muutama tyhjä pisto ainakin. Eka lähetys oikeaan etukulmaan. Tuli pois ehkä n. 50m:n päästä. Sitten vasen etukulma, jossa maalimies umpparissa. Hyvä ilmaisu, otin hallintaan josta tosin karkasi. En kuitenkaan ruvennut siitä huomauttamaan. Pitää vaan ottaa kauemmas sitten kisoissa niin pysyy.

Päätin lähettää vähän matkan päästä samalle eli vasemmalle puolelle, kun oli tehnyt sen verran ison tyhjän oikealle. Siitä nappasi maalimiehen, joka oli varmaan vielä sen 50m eteenpäin. Mutta mikäs siinä, nopeasti haki sen. Sitten lähetys oikealle, jossa kolmas mm. Olin huudellut pois kun oli mm:n lähistöllä, ei kuitenkaan tullut. Hyvä homma.

Muutettiin vähän suunnitelmaa tästä eteenpäin, kun ne tyhjät sitten jäi vaan yhteen. Eli yksi tyhjä vielä vasemmalle puolelle, oli tosi hyvä. Sitten haamupako-Anna loppuun, jippii. Näissä ei kyllä ole mitään etsintämoodia päällä Ennillä, kunhan pomppi kuin aropupu siinä kohtaa, missä viimeksi mm:n näki Nauru

Summa summarum, hyvin meni treenit. Kakkosella oli vähän katkonaista ilmaisua, kolmosella taas tosi jees. Syytä en osaa sanoa. Aika pitkään joutui haukkumaan, kun meikäläisellä meni niin hiton pitkään juostessa.

Heimo pääsi nyt vaan tallaushommiin, oli oikein pätevä siinä! :) Tottista pääsi toki tiistaina tekemään (ja keskiviikkona kun otin pihassa). Miten seuraaminen oikein opetetaan koiralle? En tajua.

Loppukevennykseksi video Heimosta pyydystämässä aaltoja Hymy