Nyt peruuntui meidänkin kisat tältä kuulta. Eli ne Harjavallan kisat, mistä olen ollut ihan täpinöissäni. Ja suunnittelemani etsintäkoe, joka olisi ollut 18.5. Hollolassa.

Eilen oltiin siis metsälenkillä Saanan ja Ilona-parsonin kanssa. Hyvin meni lenkki, koirat juoksi onnellisina. Ennin ja Ilonan välilläkään ei ole enää mitään jännitteitä, sai siis ihan rauhassa antaa kaikkien mennä hömpsöttää.

Paluumatkalla sitten huomasin, että Enni ontuu vähän. Pikaisesti tsekkasin jalan, verta tuli etujalasta 'peukalon' kohdalta. Vähän alkoi hälytyskellot soimaan siinä, ja kotona sitten pesin jalan ja tutkin taskulampulla vahingot. Peukun anturan alla todella inha ammottava onkalohaava Otsan rypistys Voihan v****!!!!

Lähdin kiikuttamaan päivystykseen, koska oli ihan selvää ettei kotihoito tuohon riitä. Tuli sitten viisi tikkiä ja kymmenen päivän saikku. Lihaksen kiinnityskohtakin oli ottanut osumaa, eli ei pelkkä ihohaava. Eläinlääkäri arveli, että joku kova muovi tms. on aiheuttanut vamman, ei selkeästi lasinsiru. Joku terävä esine oli siis uponnut tuonne peukalon alle.

Miksi juuri nyt?! Ollaan vielä lähdössä huomenna Lontooseen viikonloppulomalle ja Enni menee Jukkikselle hoitoon. Jukkis oli jo ehtinyt suunnitella menevänsä mökille Ennin kanssa, niin eipä sinne nyt kannata mennä kun E ei saa juosta vapaana eikä tietenkään uida. Lisäksi harmittaa kun nyt siitä on tosi paljon enemmän vaivaa Jukkikselle, kun pitää antaa antibiootit ja maitohappokapselit, sekä tietty putsata haavaa jne. 

Voi helvetti!!!!! TIETYSTI olen onnellinen, ettei käynyt mitään hengenvaarallista tai vastaavaa, pikkujuttuhan tämä on sinänsä. Kisojakin on ihan turha buukata kesäkuulle, kun juoksut alkaa alkukuusta. Tai millon alkaakaan, eihän niistä ikinä tiedä kuinka ajallaan tulevat. Prkl!!