Viikonloppu meni tuli ja meni. Aika koiramaisissa merkeissä enimmäkseen.

Lauantai aamupäivällä painelin Mutalaan tottistreenaamaan. Paikalla 2*Hanna + Taina. On kyllä yhä melko hämmentävää, että noita Hannoja on reenikavereina enemmän  Esim. kun miettii Tainan osaa, niin se raukka joutui treenaamaan Hannan, Hannan ja Hannan kanssa  Voi Taina parka!

Heimon kanssa ei mennyt ihan putkeen. Esim. maahanmeno oli "melko" hakusessa... Lisäksi vähän seuraamispaikkaa ja käännöksiä yritettiin hioa. On ollut nyt trendinä, että käännyn heti vasemmalle seuraamisen alussa, että ei pääsisi edistämään ja muutenkin vasemmalle käännös on vaikeampi. Aiheuttaa vaan nopeasti sen, että alkaa ennakoimaan käännöstä.

Sitten kehuskelin Hanna T:lle, että Heimo osaa noutaa. Pitihän se tietysti näyttää, Tainan kapulalla. Ekanakin ei nostanutkaan kapulaa ollenkaan, juoksi vaan sen kohdalle ja takaisin. Sitten kun kapula oli suussa, niin oli ihan hirmuinen venkoilu. Tajusin jälkeenpäin, että Tainan kapula on ihan eri mallinen, kuin omani. Paljon paksumpi pitokohta. Ja Heimis vasta opettelee tykkäämään noudosta, oli vähän liikaa nää uudet ja jännät jutut... No ei hätää, palataan askel taaksepäin ja otetaan kivalla lapsikapulalla taas kotona.

Ennin kanssa hinkataan sitä vielä (ja varmaan iäisyyden), että pitää kontaktin sivulla ollessa. Olen melko varma, että tämän korjaaminen voisi parantaa kokonaissuoritusta aika kivasti. Aika paljon kuitenkin vaikuttaa esim edistämiseen, että koira lähtee liikkeelle korppikotka-asennosta...

Sitten lähdin tyttöjen kanssa Kauppakeskus Eloon syömään. Hanna houkutteli mukaansa vielä kaupoille ja minähän menin.... Tuntui, että löysin vaikka mitä, mikä on ollut "tarvelistalla". Varmaan se vaikutti, etten ollut varsinaisesti shoppailemassa  

Mukaan tarttui ainakin kengät (hienot!), kaksi huivia, t-paita, huppari ja peruskosmetiikkaa. Jaa niin, vielä kauluspaita 8e Halpa-Hallista. Kohta vois jo muotiblogin perustaa! Varo Niina, rupean kilpailijaksi. Hah.

Sitten kirmattiin vielä Tohloppi-järven jäälle lenkille. Koirat oli irti ja hyvin meni. Kerran piti keskeyttää Veetin selätys Heimosta, mutta ei siinäkään vaiheessa ollut mitään tappeluntynkää kehissä (meikäläisen mielestä). Heimo on vielä niin nöösipoju, alistuu Veetille ja Veikallekin täysin.

Sen jälkeen lähdin hakemaan hoitokoira Ilonaa. Ilona on naapurissa asuva Parson Jackrussel tyttö. Aika lyhyen pätkän oli hoidossa, vein takaisin kotiinsa sunnuntaina kahden aikaan. Hoitokeikka oli eka, ja hyvin onnistui. Rasittavinta oli Heimon käytös, kun yritti saada Ilonaa leikkimään ihan koko ajan. Ilonaa ei huvittanut yhtään, eikä Heimo millään pystynyt sitä tajuamaan.

Sisällä Enni oli ylivoimainen kuningatar. Ei antanut Ilonan liikkua keittiöstä mihinkään. Heimokaan ei uskaltanut kiusata Iltsua. Nautin hetken sen tuomasta ihanasta rauhasta, mutta sitten päätin kuitenkin päästää Iltsun pälkähästä ja pistää Ennin yksiöönsä. Hyvin se siihen tyytyi, tuntui olevan rauhallisempi siellä kun ei tarvinnut enää kytätä/antaa pahaa silmää.

Sunnuntaina vielä uudestaan Tohloppi-keikka. Tällä kertaa vielä paremmin meni, koirat tuntui nauttivan kovasti. Ennikin jopa.

Hoh tulipa pitkä tarina. Kuvia ei tietty mistään tapahtumista ole. Pitäis varmaan harkita kameran hankkimista. On niin ankeita nää kuvattomat postaukset!

*edit. Onhan mulla kuva! Otin sovittaessa kännykkäkuvan kengästä. Kunnon muotiblogissahan on tietysti kuvat uusista hankinnoista. Eiks oo komee, kun sovittaa kera kalsareiden ja toppahousujen!