Onpa ollut hiljaista... Tampereella on pidellyt pakkasia jo monta päivää, eikä olla sitten tehtykään mitään kummempia koiran kanssa. Jotain pieniä seuraamisia ulkoillessa, mutta ei sen enempää. Viime viikonloppuna olisi ollut hyvin aikaa hakutreeneille, mutta pakkasen takia ne oli peruttu. Höh. Toko on vielä automaattisesti poissuljettu juoksujen takia, tosin nekin oli myös peruttu. Rauhallista kotioleilua siis lähinnä ollut.

Minun tuurilla viikonloppuna lämpenee, hakut ja tokot pidetään, mutta mepä ollaan Saariselällä ja Levillä silloin. Koira jää hoitoon Tampereelle. Tänä iltana lähtee auto-juna kohti Rovaniemeä, joten huomenna ollaa perillä. Sitten lauantaina lähdetään Saariselältä kohti Leviä, jossa vietetään yksi yö ja lasketaan minkä ehditään. Ehdotin Mikolla lauantaina, että jos haikattaisiin joku nyppylä, niin pääsisi ehkä vähän puuterilaskuille. Ei nyt ehditty hommata lumikenkiä mistään minulle, joten tuskin toteutuu. Sieltä saattaa saada kylläkin vuokrattua, vielä on siis toivoa. Siis lumikenkiä minulle tarvittaisiin, koska lasken laudalla. Mikolla on taasen sukset, johin voi laittaa nousukarvat ja muut härvelit niin, että voi kiivetä ylämäkeen ;)

Niin juu, maanantaina aamulla tullaan Tampereelle takaisin ja Ima-belgi tuleekin sitten hoitoon meille ensi viikoksi. Kiva kun Enni saa kaverin, se niin rakastaa Imaa :) Ja kiva kun ensi viikolla päästään jo agilityynkin ja muihin treeneihin, jos siis viikonloppuna ehditään :)