Lomaa on onneksi vielä hetki jäljellä, mutta reissut on enimmäkseen takanapäin. Oli kyllä todella raskas viikko... Nauru

Ensin oltiin siis Joensuussa. Ilosaarirock, jee jee. Koirat oli Jasmon porukoilla mökillä hoidossa, ja oli mennyt tosi hienosti. Enni nyt vähän vänissyt ekana päivänä. Heimo ei edes tajunnut että lähdettiin, eikä myöhemminkään ikävöinyt.  Oli vaan kuntoillut ympäri mökkiä, kun taas Enni mökötti meitä odottaen.

 

1248783525_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uusi frisbee on yhä ehjä!

Sitten mentiin veneilemään Päijänteelle. Kaisa-sisko sanoi lähtiessä, että jätä koirat vaan hänelle hoitoon. Minä vaan että no en jätä, Heimon pitää tottua veneilyyn. Oli ehkä isoin virhe ikinä ottaa ne mukaan....!!!! Siis argh. Ensinnäkin, Ennillä oli joku super vahti/paimennusmoodi päällä. Koko ajan oli joku hukassa niin stressi. Muita koiria, voi ei. Venettä piti vahtia tiukasti mahdollisilta tunkeilijoilta. Lapsille piti näyttää hampaita, kun tulivat halailemaan.

Saaressa, jossa oltiin yötä, oli tosiaan lapsia ihan ...sti. Ne juoksi pitkin kallioita ja laitureita, kauhea mökä ja töminä. Heimolle oli vähän liikaa sekin, joten joutui hihnan päähän. Ei mitään vakavaa, kunhan juoksevat lapset meinasi aiheuttaa ylikierroksia.

Heimolle vaikeinta oli veneestä pois tuleminen. Ei millään uskaltanut nousta laidan yli veneen reunalle. Jos yritti auttaa, paniikki. Jos yritti nostaa, paniikki. Sitkeän houkuttelun avulla lopulta uskaltautui. Oltiin kuitenkin jo kaksi yötä keretty olemaan ennen sitä, joten "pari" kertaa oli veneestäpoistumisshow pystyssä... Heimon toinen nimihän ei (vielä) ole ketteryys, joten aikamoista sähläystä ja kohlausta koko liikkuminen tuolla ylipäätään oli.

Mutta hieno homma, että uskaltautui lopulta pois, eikä saanut mitään lopullisia traumoja Hymy Remollahan kävi niin, että vasta kaksivuotiaana uskaltautui porukoiden luona kierreportaisiin....Rohkea poika siis!

Ja vaikka Heimo oli vähän raskas tuon kohlailun takia, niin tavallaan Enni kiristi selvästi enemmän hermoja. Enni mm. murtautui veneestä ensimmäisenä yönä. Ja toisena iltana hyökkäsi laiturille tulijoita vastaan haukkuen ja muristen, kun itse oltiin veneessä sisällä ja koira ulkopuolella. Ja kun ekana iltana oltiin grillikatoksella, niin volisi veneessä. Siinä oli mustavalkoiset rukkaset jo aika lähellä...

1248784218_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tekohymyä :)

1248784233_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laivakoira Heimo

Sellaista meillä. Treenikertomuksia ei löydy, kun ei ole treenattukaan. Eilen yhden esineen lenkillä tein, voiko tuota edes treeniksi sanoa... Kunhan kävin Heimon kanssa piilottamassa pikkupussukan kun Enni oli puussa kiinni. Ekaa kertaa Enni muuten karkasi ennen käskyä! Hieno homma, motivaatio kunnossa siis :)