Sunnuntaina tokoa treenatessa tuli kyllä uskonpuute. Meni kyllä enimmäkseen ihan päin puuta. Tosin... Voi syyllistä etsiessä katsoa peiliin. Tein nimittäin heti ensimmäisenä hyppyjä ~5 kpl, ihan suoraan kentälle tulon jälkeen. Sehän sitten aiheutti sen, että koira oli ihan tulisilla hiilillä koko ajan, ainakin ensimmäisen tunnin ajan. Pahin oli kaukoissa eteenpäin liikkuminen, iiks jos siitä tulee ongelma... Semmoista ei ole nimittäin aiemmin ilmennyt. Nyt siis tuli eteenpäin jotain 15 cm (joka on 15 cm liikaa!)... Noh kotona ruokakupin kanssa oli taas oma itsensä.

Tunnarissa oli jopa pientä edistymistä, nimittäin tein ekan kerran toisen kapulan kanssa. Tajusi jopa idean, mutta ongelma oli se, että otti väärän eka suuhun, ja sylkäisi sen pois kun tajusi että väärä kapula. Ehkä tästä kuitenkin päästään ilman suuria ponnistuksia. Pitää jotenkin nyt vaan saada Een päähän se, että niitä haistellaan, ei maistella ;)

Ruutu oli katastrofi, oli ihan kuin ei ois ikinä moisesta kuullutkaan. Yritti vaan ottaa takavasemman tötsän suuhunsa (onnistuikin siinä..) ja tarjota sitä mulle.

Tästä opimme: älä ota hyppyjä ekana, jos haluat, että jostain tulee jotain!