Eipä siis tänäkään vuonna menestystä sm-kisoissa. Voi rähmä.

Meidän vuoro oli siinä klo 5.30 paikkeilla, oltiin siis jo toisessa parissa. En ehtinyt edes jännittämään erityisemmin, kun päästiin niin nopeasti toimeen. Odoteltiin rauhassa vuoroa vähän matkan päässä niin, ettei koira nähnyt kentälle. Olikin rentona, makoili vaan.

Oltiin eka paikallamakuussa, joka meni täydellisesti. Olin toiveikas, koira vaikutti tosiaan rennolta. Nooooo, heti kun siirryttin suorituspaikalle, niin joku naksahdus kävi (koiran) päässä...

En saanut siinä enää kontaktia, kyttäili vaan jotain. Pakko oli kuitenkin lähteä liikkeelle, ja ampumisiin asti ei seurannut lainkaan, haahuili vaan edessäni. Ampumisista sai hirmu sätkyt, mutta sitten siirtyi sivulle seuraamaan ja loppu olikin ihan hyvää seuraamista, mitä nyt vinkunaa melko runsaasti (yllättyneitä olivat...?).

Liikkeestä istumisessa valmistelevassa edistämistä, meni istumaan, mutta siitä seisomisen kautta maahan. WTF?? Mikähän tääkin sit oli...??

Maahanmenossa ei reagoinut ekaan käskyyn, toisella sentään toimi normaalisti. Mutta puutteelliseksihan se meni. Luoksetulo oli sentään kunnollinen.

Seisominen onnistui, mutta sivulletulo jäi ihan vajaaksi. Hah... Jotain huomautettavaa siis tässäkin.

Noutoon lähti täysillä, nosti kapulan takaa kiertäen ja tämä oli ilmeisesti virhe, kun siitä tuli maininta arvostelussa. Enpä tiennytkään...

Hyppyesteellä kosketukset molempiin suuntiin, mutta Ennin hypyiksi oli ripeät ja varmat hypyt.

Sit A-este... Hohhoijjaa. Tämähän on ehdottomasti Ennin suosikein liike. Koska E oli niin kiehumistilassa, ei malttanut keskittyä nousuun kunnolla, vaan pamahti päin estettä. Valui siitä juurelle ja tietty sit kiersi kapulalle. Paluun sentään kiipesi normistil, jos se nyt mitään lohduttaa...

Eteenmenoon lähti sata lasissa, mutta vaati kolme (vittuuntunutta) maahan-käskyä. Et silleen...

Ihan sitten 66 pistettä saatiin. Jee. No, menipä ees se kirottu paikallamakuu kivasti, jos nyt jotain positiivista tästä kaivaa........

En kyllä osaa oikeesti sanoa, miksi. Kaikenlaisia teorioita tietty on vatvottu, mutta en tiiä. Jaksaako noita ees vatvoa. Hermo ei kestä niin ei kestä.

Harmittaahan tuo, mutta vähemmän kuin viime vuonna. Nyt olin realistisesti liikenteessä... Kahden viikon päästä on etsintäkoe, mutta itse asiassa ihan hyvillä fiiliksillä sinne. Mukava laji, mukavassa paikassa!

Kummasti myös piristi muiden menestys, Hanna ja Veeti etsintäkokeesta kultaa! Jeesssssss Pienet skumpat kilisteltiin päivällä sen kunniaksi, kylläpä oli hyvä mieli!! Toinen onnistuja oli Tykki ja Minna, kun tykki sai vikan agi-sertin. Jes jes jes! Olen NIIIIN onnellinen teidän puolesta!

Avajaistunnelmaa

 

Nouto [kuva: Anita Korhola]

 

 

Hlöryhmä [kuva: A. Korhola]

 

Kultamitalistit