Pettymysfiilikset on vielä päällä aika vahvasti. Eilen olin vielä ihan maassa, tänään jo vähän parempi olo sentään.

Epämääräisiä analysointiyrityksiä olen yrittänyt tehdä, mutta lähinnä on energia menneet voivotteluun ja vatvomiseen... En tajua miksi meni niin pieleen.

Harkat meni ihan loistavasti. Paitsi että A-noudossa Enni mäjähti suoraan nokka edellä esteeseen. Sille tuli joku arviointivirhe, ilmeisesti hämääntyi esteen varjosta ja ponnisti IHAN väärästä kohtaa. Oli ihan surkean näköinen, mutta tokeni kyllä nopeasti. Otin vielä edestakaisin juoksutuksen aan yli ja oli ihan intona taas.

Otin myös paikallamakuun, no problems. Pari kertaa huomautin kun katsoi kentän suuntaan. Palkkasin välillä kerran. En mennyt palkkaamisen jälkeen enää piiloon, mutta eipä ole mielestäni ollut piippauksen kannalta väliä olenko piilossa vai en.

Sitten liikk. istuminen, sehr gut! Liikk. maahanmeno, sehr gut. Molemmista palkkasin nopeasti pallolla. En sitten ottanut sitä hemmetin seisomista, mitä se on viime aikoina tarjoillut liikaa. Ilmeisesti siis viiden päivän seisomiskäskytauko on saanut koiran unohtamaan koko käskyn olemassaolon?!?!?

Sitten sekin, että tuntui että jännitin noita harjoituksia jopa enemmän, kuin itse suoritusta. Itse suoritukseen meni tosi hyvin keskittyneenä ja rentona. OK, toki jännitti mutta ei yhtään ylipahasti.

Jos ei nyt mennä koulutuksellisiin virheisiin, niin mietinnässä on olleet seuraavat ulkoiset tekijät, mitkä ehkä vaikutti.

- Valeraskausaika. Enni on viimeiset viikot petaillut itselleen sängyn alle pesää. Kemin hotellissakin hyökkäsi heti sängyn alle ja kaapi siellä vimmatusti. Ja fakta kyllä on se, että tällä hetkellä hormoonit hyrrää... Onko sitten selityksen makua, mutta kyllä se vaan niin on, että ne vaikuttaa.

- Liikaa virtaa. Perjantaihan siis ajettiin ensin koko päivä Kemiin ja iltapäivästä oli harkat. Niiden lisäksi vaan pieniä pissatuslenkkejä. Olin ajatellut, että pelkkä matkustus ym. hässäkkä on sen verta väsyttävää, että ei pidä rasittaa juoksuttamalla enempää. Olikohan väärä arvio?

- Ennen suoritusta leikitin pallolla. Tämä on tokokisoissa ollut fataali virhe. Menee liian korkeille kierroksille. Olikohan nytkin? Mutku.... Harkkoja ennen riehutin narupallolla ainakin vartin. Plus vielä palkkailin kentällä pallonheitolla. Ei se siitäkään mennyt ylivaihteelle! Ja PK != Toko. Silti tuntuu, että tämä oli ehkä suurin moka minkä tein.

- Meikäläisen jännitys, ihmisväen paljous, yleinen hulina, matkustus, yö vieraassa paikassa...

Vaikka on ihan epätoivo-olo ja v*tutus, niin ilmosin Ennin kuitenkin piirinmestaruuksiin ja lokakuun puolessa välissä oleviin kisoihin. Saa ny nähä mitä siellä tulee...