Onpas muka oltu ahkeria nyt, kun on joka päivälle merkintää. Mutta joskus vaan jää putki päälle. Nythän voi sitten heittäytyä vapun viettoon rauhassa, kun on reenailtu mukavasti :)

Eilen oli vähän säätöä kehissä. Alkuperäinen plääni oli mennä tekemään ek-treenejä Ylöjärvelle (erilaiset esine-etsinnät lähinnä), mutta päädyttiinkin lopulta melkoisen sumplimisen ja säädön jälkeen Tesomalle jollekin kentälle tottista ottamaan Hanna nou hätä, näitä sattuu! Kailannon Sanna oli mukana kuvaajana ja observoijana eli kuvatodisteitakin löytyy kerrankin!

Nouto on kyllä täysin syvältä, molempien kanssa. Heimo noutaa yhä vastentahtoisesti, eikä pidä kapulasta kiinni hampaillaan luovutusasennossa, venkoilee vaan. Enni vaan mälvääpureemälvääpuree argh!!! Ennin kohdalla alkaa kyllä oleen toivo jo menetetty, mutta Heimon kanssa vois kai tehdäkin vielä jotain... Mutku ja noku. En osaa. En jaksa. En halua! Voisko joku muu tehdä nää? Noutojen surkea jama korostui nyt oikein erityisen selvästi, kun Veetin & Veikan noudot on aivan sairaan upeita! Voin tunnustaa suoraan, että kade olen niistä

 

Sitten otettiin pieni tarkkuusetsintä. Enni virittyi ihan yli, kun puin liivit. Kun annoin käskyn, sinkosi sinne viiteenkymppiin eikä korvaansa lotkauttanut meikäläisen huudoille... Otin sit kiinni ja Hanna kävi tallomassa ja tiputtamassa avaimenperän oikein näyttävästi. Sitten menikin jo putkeen, esine nousi heti.

Semmottii tällä kertaa.