Vaikka väsymys vähän painoikin perjantain tykypäivän ja lauantaisten häiden jälkeen, niin lähdin kuitenkin PKY:n kentälle sunnuntai-illasta. Seurana Heidi ja Aron, vaikka Heidi eka meinasikin tehdä oharit! Oli unohtanut meidän treffit, hah

Heimon kanssa puuhailin ennen Heidin saapumista.  Ensin perus sivulletulot ja seuruutukset. Sitten uutena ohjelmistoon nouto tunnarikapulalla (PiaP:n ehdotuksesta, tänks!). Ensin Heimonen luuli, että kyseessä on leikkihetki ja lähti viilettämään tunnari suussa minne sattuu. Sain sitten lopulta muutaman kerran onnistumaan niin, että toi minulle aika suoraan. Jatketaan nyt tällä. Jospa homma lähtisi pikkuhiljaa etenemään.

Sitten saapui Heidi pikkuruisen Aronin kanssa (Frosty Field's Final Model), ikä 9 viikkoa. Heimo ja Aron leikkivät varmaan jonkun puolisen tuntia. Hyvin onnistui leikit, vaikka kokoero olikin aika huimaava. Heimo on niin vauva vielä... Yllättävän sievästi leikki pikkuisen kanssa, eikä vaan teilannut toista koko ajan.

Heidihän on partacollieharrastaja, joka pitkän harkinnan jälkeen päätti ottaa bortsun. Heidi kertoi, että partisihmiset ovat olleet ihan järkyttyneitä rotuvalinnan vuoksi. Ihmetyttää moinen bordercollie"viha"! Ilmeisesti jos vaihtaa partiksesta bortsuun, on ihan petturi. Melkoista meininkiä... Saahan sitä olla tietysti ylpeä edustamastaan rodusta, mutta joku roti kuitenkin. Jos itse vaihtaisin rotua, niin tuskin siitä kukaan minulle laittaisi järkyttyneitä viestejä? Ja taitaa se totuus vaan mennä niin, että jos haluat aktiivisen ja monipuolisen harrastuskoiran, niin ei se partis ehkä mikään paras vaihtoehto ole... Sorry vaan partacolliefanaatikot!

Sitten Ennin vuoro. Oli ihan ärsyttävän ylikierroksilla koko koira. Teki ekan istumisenkin väärin; meni maahan. Myöhemmin teki saman tempun. Ärrrrsyttää!! Miksi, oi miksi? En ymmärrä mikä alamäki tämä nyt on. Hyppykin meni ihan tosi surkeasti, molempiin suuntiin. Otti ihan kunnolla lonkista kiinni, hyvä että ei ollut mukkelismakkelis esteen juurella. Otin sitten hypyt kannustaen ilman kapulaa. Vähän parempi.

Jotenkin ärsytti ihan tosi paljon Ennin kanssa tehdä. En tajua miksi se on niin ylikierroksilla. Ei malta keskittyä ollenkaan, kunhan vaan kiehuu. Ja viikon päästä pitäisi olla kisoissa. Ei hyvältä näytä....