Hallivuorolla oli taas Jossu valkkuna. Heimo oli vaan mukana tällä kertaa.

Harjoiteltiin niinkin jänniä juttuja, kuin kontaktia ja seuraamisen oikeaa paikkaa  Ainiin tehtiinhän me myös henkilöryhmää! Ja hyvin meni, vau. Heimis on the king. Ainakin se ajatus Jossulta tuli, että Heimon kanssa kannattaa ruveta tekemään ihan heti hommia, niin minimoituu sen riehuminen. Sehän on siis aivan mahdoton, kun tullaan halliin/kentälle... Rempoo ja ulisee ja säntäilee ympäriinsä. Siksi yllätyn aina siitä, että se pystyy kasaamaan itsensä ja keskittymään, kun tehdään hommia. Jossukin oli ihan, että ohhoh! 

Heimolta irroitetaan huomenna kynsi, kun siitä on haljennut pala ja kääntynyt sojottamaan ilkeästi ylöspäin. Tietysti vielä toivon, että Minna pystyisi tekemään jotain taikoja niin, ettei koko kynttä tarvitsisi poistaa. En nimittäin todellakaan odota sitä torvi- ja suojarumbaa innolla :(

Lisäksi viikonloppuna on NPKH:n hakuviikonloppu, jonne olin ilmoittautunut Heimon kanssa. No, Enni pääsee nyt tuuraamaan. Ei hirveästi napeksisi mennä sinne Ennin kaa, kun se on sitä samaa vanhan junnausta. Mutta ehkäpä tottiksen vetäjältä Sari Pitkäseltä tulisi jotain uusia treeni-ideoita meille. Ei olla ennen oltu Sarin vetämissä reeneissä. Hakua vetää Oravan Hanna ja kun ollaan aika usein reenailtu tänä vuonna yhdessä, niin yllätyn suuresti jos tulee uusia ja mullistavia ideoita haun treenaamiseen  Siis yhtään väheksymättä Hannan ohjausta!!! Tietysti jos olen väärässä, niin sehän on vaan hyvä juttu.

Mutta hyvähän se on nähdä vieraiden koirakoiden menoa, niistäkin oppii mielettömästi.