SM:ien lähtönumerot on netissä, siinäpä tärkeimmät viimeaikaiset... No ei ny. Mutta onhan se jännä tieto :) Meidän numero on 55, ja tottisryhmässä on nrot 48-61 eli aika puolessavälissä ollaan.

Tottista ei nyt sunnuntain jälkeen olla otettu. Tänään oli tarkoitus mennä vielä kentälle, mutta päätin perua. Su meni kuitenkin niin hyvin, että en nyt halua ottaa riskiä että menee jotain pieleen. Otan vielä kotona vähän kapulantuontia. Näillä sit mennään.

Eilen käytiin maastossa ottamassa viimeiset hifistelyt ja motivoinnit. Ei kyl ole mitenkään suoria Ennin pistot ja tyhjälle piti uusia lähetys kun TAAS lähti puolestavälistä pistoa keskilinjan suuntaisesti. No, uusintapisto olikin oikein hyvä! Taas tuolla niin, että vasuriin hyvät pistot, oikealle huonot.

Esineitäkin otettiin ihan kapealla suikaleella. Otin vain yhden eskan, tarkoitus oli että on oikein motivoiva harjoitus. No olikin vähän vaikea koiralle, en tiedä miksi. Painoi vasuriin ja alkoi lopulta tarjoamaan jotain ihme sijaistoimintoa - hyppi puiden juurilla kohti oksia Yllättynyt Ei niissä ollut ees merkkejä, mihin se hyppi. Noooooo.... En kuitenkaan puuttunut tilanteeseen, vaan annoin ratkoa itse. Ja tulihan se esine sitten sieltä :)

Vähän tuli hermostunut olo tuosta söhläyksestä, mutta pääsin siitä yli. Hyvin se menee! :)

Kävikin aika hyvin Heimon hoidon kannalta. Jasmo ja Maija & Matti lähtevät häihin P-Karjalaan (Jasmo Valtimoon, M&M Parikkalaan). Vakkarihoidot on siis poissa pelistä. Minna olisi ottanut Heimosen, mutta meidän Kaisa (pikkusisko) tuleekin vahtimaan Maijan Remoa. Heimohan menee siinä mainiosti! Kaisa suorastaan vaati Heimoa hoitoon, kun se on niin ihQ :) Ima menee Niinalle ja Sakulle, niin jää vaan kahden koiran hyysäys sille.