Wappu meni meillä tosi kivasti. Vapunpäivän iltana mentiin Jukkikselle kisakatsomoon ja koirat sai tulla mukaan. Olin aivan tosi ylpeä molemmista koirista, kun ne osasivat olla tosi hienosti vaikka oli aika iso ja meluisa porukka. Heimo oli ihan liekeissä kaikista ja Ennin Esko-vihakin on kokonaan haudattu.

1241417405_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantaina oli sitten ystäväni Sannan polttarit. Vähän oli vappuväsymystä kehissä, mutta kivaa oli kuitenkin. Käytiin naurujoogassa, improilemassa, minigolffaamassa ja Pirkkalassa tehtiin sushia ja saunottiin.

Sunnuntaina käytiin aamukahvit ja -munkit Pyynikin näkötornilla. Sen jälkeen käveltiin ruusiksen rantaan, jossa koirat veti onnellisena rundia. Heimo on tosi rohkea uimarimies, menee ihan juosten järveen. Vielä vähän hassua uimista, mutta kuitenkin ihan hyvin menee. Veikkaan että siitä tulee himouimari.

Illalla päätin lähteä esine ja jälkihommiin. Talloin Heimollekin pienen makkarajäljen.

Esineet meni Enniltä kahden ekan kohdalla hyvin. Kolmas ei meinannut oikein löytyä, kun ei jostain syystä millään mennyt alueen oikeaan takareunaan.  Päätin olla liikaa painostamatta ja lähdettiin yhteistuumin etsiskelemään sitä. Kyllähän se sieltä sit löytyi. En jaksa ressata nyt moisesta.

Heimon jälki meni oikein taitavasti. Onhan se vielä aika sählä ja meinaa lähteä helposti väärään suuntaan, kun jää nakki väliin. Mutta loppuun asti mentiin, eikä meinannut ees lopettaa hommaa kun tultiin tielle. Jäljestikin vielä sen reitin, mistä olin oikaissut autolle! Melekonen pro siis.

Ennin jälki ei sitten oikein onnannut. Jana meni hyvin, mutta muuten tuntui menevän koko ajan ihan metsään... Ekasta kulmasta jatkoi vaan suoraan ja sitten taas jossain vaiheessa jäljesti jonnekin ihan väärään suuntaan, olikohan kakkoskulmasta sekin. Kepit nosti kyllä hyvin, mutta yksi jäi matkalle kun meni sen verran harhaan välillä. Mietin kyllä, että tuo Toimelantien pää on tosi suosittua ulkoilualuetta, joten harhajälkiä oli paljon. Nytkin tuntui aina harhautuessaan menevän tosi itsevarmasti jotain jälkeä pitkin. Mutta on koirassakin eli kouluttajassa eniten vikaa, liian huolimatonta työtä tehty alusta lähtien.

No eka jälki tälle vuodelle :) Ei kannattane vielä vetää ranteita auki.