Kylpylöinnin jälkeen ei ole ollut mitään virallista koiraäksöniä. Ei siis treenejä. Laitoin Riitalle viestin lauantaina, josko lähtisi ottamaan esineruutua sunnuntaina. Illalla tuli viesti takaisin: "Juu en tule kun ollaan cran canarialla nyt. 25 astetta lämmintä ja aurinkoista." Epistäää! :)

Kylpylän jälkeen Ima oli meillä vielä kaksi yötä Maijan ollessa Levillä. Jasmo teki koirille naminpiilotusta (sen mitä nyt pikku yksiössä voi piilottaa...) ja Ima oli ihan päällikkö. Rauhalliseen tyyliinsä se etsinnän alkaessa suunnisti kohti hajun lähdettä Ennin sählätessä missä sattuu... Ennillä meni ensin hetki tuossa sähellyksessä ja hölmönä se kävi aluksi tarkistamassa edellisellä kerralla käytetyn piilon. Sitten vasta rupesi tosihommiin...


Tässä kaverukset odottamassa vapautusta aarteenmetsästykseen
1128511.jpg

Lenkeillä olen ottanut vähän tottista. Mielestäni seuraamispaikka on parantunut. Olen hionut tätä lelun avulla, aika alkeellisesti. Lelu on vasemmassa kädessä ja jos edistää, heilautan lelua ja koira korjaa oikeaan kohtaan. Palkkaan heittämällä lelun taaksepäin.

Lelulla on vähän riskialtis palkata kentällä, kun siellä kierrokset kasvaa muutenkin yli kestokyvyn (ääntelyä), mutta kotioloissa toimii erittäin hyvin. Ehkä tästä voi muutenkin olla hyötyä, jospa saataisiin lisää "palveluskoiramaisuutta" ilman ääntelyn lisääntymistä. Saas ny nähä.