Hämeenkyrön hakukoe ei mennyt ihan, niinkuin piti. Lyhyt selitys: kolmas maalimies jäi metsään. 

Viimeiset 250-300m koira etsi vaan vasenta puolta kunnolla, oikean puolen pistot oli ihan vajaita. Ja maalimieshän siis oli oikealla puolella. Viime vuonna oli vasemmalla. Olen varma että surkeat pistot johtui siitä, että koira luuli tietävänsä että täällähän se vasemmalla on, niinkuin vuosi sittenkin... Yritin saada toki oikealle puolelle uppoamaan mutta kun ei, niin ei. Ei vaan millään tehnyt sinne töitä.

Taashan se on peiliin katsottava. Että pitäisihän se koira olla niin hyvin koulutettu, että menee niinkuin käsketään. Mutku... Se on narttu, se ei oo putkiaivoinen Nauru

Nomutta jotain positiivista kuitenkin. Tuohon 250 metriin asti meni tosi hyvin. Ekat maalimiehet löyti ja ilmaisi täysin validisti. Eli sinänsä ei ole sitä paniikkia, että koko homma olisi nyt jotenkin päin hittoa. Tää nyt vaan meni näin... Tavallaan siis harmittaa vielä enemmän, kuin jos olisi mennyt ihan päin honkia. Olisi nimittäin hiponut täysiä pisteitä maasto-osuus, JOS se vika mm olisi löytynyt. JOS ja JOS ja JOS!!!