Aiemmin mainitsinkin noista meidän tokotreeniryhmän sisäisistä pikkumölleistä, jotka oli siis eilen. Meni kyllä tosi mukavasti, pisteet liikkeistä oli 8-10 kaikista. Heh heh, Sakke (ohjaaja) arvosteli tosin vaan parhaiten onnistuneen liikkeen, meidänkin kohdalla piti uusia melkein jokainen liike ainakin kerran, koska Enni oli niin täynnä virtaa että ensimmäinen yritys meni aina pelkkään sähläykseen. Malttia siis olisi tarvinnut lisää. Mutta mutta, tässäkin tapauksessa syyttävät sormet osoittavat vain ja ainoastaan hihnan toiseen päähän eli minuun. Koska olen ollut laiska (kylmä, sateinen, liukas sää, seli seli), Enni on viettänyt keskiviikosta lauantaihin aikaa hoitaen sohvakoiran virkaa. Ei ihme jos meinaa pelihousut revetä kun päästään treenikentälle. Intoa riitti siis todellakin :)

Tehtiin ensimmäisen kerran täysi AVOn paikallamakuu (3 min, ohjaaja piilossa), eikä ollut ongelmia. Ympäristökään ei ollut mikään paras mahdollinen, pimeää ja märkä maa, mutta Enni pysyi hienosti maassa. Ai että olin tyytyväinen!

Niin olin tosiaan aiemmin sunnuntaipäivällä ratsastuskisoissa, kisat olivat heppakerhomme
TeURaS :n (Teekkareiden Ulkoilu- ja RatsastusSeura) järjestämät vuotuiset estekisat. Tulin kolmanneksi ja sain palkinnoksi ratsastussukat ja -fleecehanskat. Mukavat palkinnot! Ei kyllä harmittanut yhtään, vaikken voittanutkaan; viime vuonna nimittäin voitin samaisen kisan ja siitä hyvästä sain pitää itselläni kerhon kiertopalkintoa, noin kolme kiloa painavaa pystiä... Hyvä vain että siitä pääsi eroon ;)