Ennin epäonni on tietysti Heimon onni, koska se saa nyt 100% huomion, siis treenejä ajatellen. Vähän huono omatunto ollut, kun olen keskittynyt lähes kokonaan Enniin kun kisat on tulossa ja niin edelleen... No nyt ei ole kisoja lähimaillakaan, joten tasapuolisuus kunniaan taas. Tai no, vielä tämän viikon vain Heimon kaa harjoitellaan.

Viime viikon torstaina oltiin sitten Nokian alemmalla radalla. Otin Heimolle neljä ukkoa, joista eka oli pako. Ajattelin, että siitä varmaan tajuaa mikä on homman nimi. Loput kolme olivat valmiiksi piilossa. Lähetin koiran ja hoin 'ukko' -sanaa, mutta lähdettiin kuitenkin yksissä tuumin katsomaan josko metsästä löytyisi tyyppejä. Löytyihän sieltä hienosti. Nyt oli jo selvästi koiralla lamppu syttynyt hommaan.

Ehkä vähän sekin vaikutti, että treenasin suunnitelmallisesti? Jossun porukassa kun kävin, niin tuli vähän huitaisten hommat tehtyä Viaton En ollut suunnitellut ottavani Heimolla silloin, ja sitten päätinkin viime hetkellä ottaa. Ei ihan loppuun asti mietittyä treeniä siis... Ja mikä pahinta, ei ollut kunnon palkkaa! Huh huh nimittäin. Joku siellä päivittelikin ja läksytti meikäläistä tästä pahasta virheestä. Voi voi. Meniköhän se koira nyt pilalle siitä, että sai vaan kuivia nappuloita eikä makkaraa Otsan rypistys