Reenattu on. Taisi tulla henk.koht. ennätys, neljänä päivänä putkeen hakuilemassa... Ei maistunut edes puulle, joten kai sitä on sitten jonkin verran hurahtanut lajiin!

Perjantaina Pirjon ja Samin kanssa Mutalassa. Heimolle neljä maalimiestä, molemmat mielikuvana eli lähtivät 2*yhtäaikaa.

Sitten vielä esineet, Ennille vaan yksi esine (viimeksi ollut kisoissa ruudussa). Eska keskelle ruutua, koiran lähetys ruudun reunasta. Teki oikein hienon piston. Ensin tosin kaartoi liian kaukaa takaisin, mutta taisi matkalla haistaa kun lähti ihan omin avuinensa uudestaan. Oli tosi intona! Kiva juttu.

Sitten Heimolle esine. Pirjo hetsasi ihan hulluna ja vei hanskan. Meni vähän ylivaihteelle pieni koira. Ei tajunnut yhtään, mitä piti tehdä. Käppäilin vähän viisaamaan ja nousihan se hanska. Tehtiin uusinta, joka oli tosi paljon parempi!

Lauantaina Pian ja Tainan kanssa Keskisentiellä. Siellä molemmat koirat tulessa, eka Heimo. Heimolle eka muistikuva, sitten kolmonen valmiina (ihan SIKAHYVÄ pisto!!!!), nelonen heiluri. Ei kyl tainnu nähä sitä oikein, joten läks vähän mihin sattuu. Mutta ei mitenkään ihan surkee.

Ennille etukulmavahvistukset, eli näyttäytymiset molempiin. Tätä vielä jatketaan, kunnon kuuri. Sitten tyhjä, oli aikasta hyvä! Sitten huono kolmospisto, ihan perseestä. Kääntyi ihan liian aikaisin eteenpäin, eikä sitten edes nostanut maalimiestä. Laitoin uudestaan, nyt löytö mutta taisi kyllä aika huono olla pisto enivei... Tosin oli aika hankala maastonmuutos, mutta seliseli, pitäis mennä silti! Vimppa maalimies olikin aika paljon edempänä, kuin mitä alkuperäinen plääni, mutta ihan tosi hienon kauniin upean piston teki Enni  Eka syvälle suoraan, sitten tiukka 90 kulma ja maalimiehelle humps. Meikä ehti kiroilla että nyt tuli huono pisto ja voi ei... Ja huusin jo poiskin, mutta alkoikin siinä kohti justiinsa ilmaisemaan! Hyvä Ensiokoira!

Tänään sunnuntaina sitten aamupäivähakuilut Maijan ja Hanna O:n kanssa. Heimo oli vaan mukana, Enni rukka jäi nyt heitteille kotiin. Heimolle eka näkölähtö, sit heiluri, sit valmis (joka oltiin yhdessä saatettu piilolle), sit vielä heiluri. Aivan tosi hienosti meni!

Ehkäpä ei maistu puulta siksi, kun meni niin mukavasti reenit. Kiitos vaan kaikille treenikamuille! Kivaa harrastaa kun on mukavia kavereita

Asiasta toiseen tai jopa kolmanteen, käytiin Ikeassa viikko sitten ja mukaan tarttui valokuva-taulukehys. Aika perusjuttu siis, mutta mielestäni tuli aika hieno! Koirat ei nyt päässeet tauluun, mutta ehkä johonkin toiseen sitten. Tähän tuli hiihtokuvia (tai laudalla minä lasken), kiva kun on jotain yhteistä ukkelinkin kaanssa eikä vaan koiria koiria koiria 

Voi kyllä olla että meikäläiseltä jää talvinen alppilandian reissu väliin, kun meille tulee todnäk lomautuksia alkuvuodesta, eikä mulla ole edes talvilomaa. Lomautuksen aikana ei voi lähteä kovin kauas, eikä todellakaan ole varaa ottaa lisäksi vielä palkatonta lomaa lomautuksen päälle... Nyyh!