Olipa vähän erilainen sunnuntai. Eka oli tarkoitus lähteä Meidän Hallin kaudenpäättäjäis toko/agilityihin. No, tulikin käsky tulla töihin sunnuntaina. No, sit tuli käsky että pitääkin mennä jo la-iltana eikä sit sunnuntaina tartte. Nooo, Maijakin tartti autoa, joten yhtäkkiä oli sunnuntain kohdalla tyhjää ja autotonta. Jasmokin lähti Sappeelle kauden viimeisille laskuille.

Eipä siinä, joskus on ihan kiva kun ei ole mitään ohjelmaa. Nousinkin sit niinkin aikaisin, kuin 11.30 ja parin tunnin ihmettelyn jälkeen päätin lähteä kävelemään Pyynikille. Meiltä pääsee kivaa reittiä kun seurailee vaan koskenrantaa. Miinuspuolena oli lasinsirut, onneksi saatiin väisteltyä.

Eteläpuiston rannassa pojat päätti heittää talviturkit. Sehän onkin jo melkein kesä!

Oli kyllä tarkoitus mennä vielä vähän pidempi lenkki, mutta tuossa rannassa iski takavasemmalta ihan käsittämättömän kova nälkä. Siis oikein alkoi heikottamaan ja tärisyttämään. Ihme juttu, sitä ennen ei ollut mitään hätää. No, kiva käppäily kuitenkin saatiin tehtyä. Ainut iso miinus oli se, että Tykki vetää ihan h*mona. Se on tosi ärsyttävää ja mulla on vielä oikeassa kädessä joku jännetuppitulehduksen tyyppinen. Hihnojen puristaminen on käytännössä mahdotonta nyt. Mutta muuten oli mukava päiväkävely parhaan herraseuran kera!

Enni voi yhä hyvin. Ei tunnu kivut vaivaavan ja haava näyttää tosi siistiltä. Kävinkin eilen tottistelemassa Riitan kanssa ja otinkin sinne vaan Ennin. Tykki ja Heimo oli jo väsytetty kunnon metsärälläyksellä, niin Ennikin pääsi vähän aktivoitumaan. En kummoisempia tehnyt, perusjutut vaan. Ja lisäksi vähän sivulletuloja edestä.

Sitten vielä pieni tarkkuusetsintä. Eipä ollut mitään haastetta, kun esineinä oli sininen kangaspala ja joku toinen myös sininen esine. Ja ruohon väri keltainen ja mitta 1,5cm. Silmillähän tuo ne bongasi täysin... Mutta tulipahan aloitettua sekin "laji"!