Viikonloppu vierähti pitkästä aikaa epä-koiraurheilumaisissa merkeissä  Käytiin nimittäin oikein aikuismaisesti kyläilemässä. Tarkoitus oli käydä molempien koirien kasvattajilla, mutta Laineilla oli sairastupa (Ennin kasvattajat Borderiinan) ja käynti peruuntui. Eli käytiin vain Anitan luona (Heimon kasvattaja Briskness). Kuvia tietysti yritettiin ottaa.

Kova yritys oli saada Heimo hienosti seisomaan, mutta ei tullut vielä täysosumaa... Ei meinannut millään pysyä pylly ylhäällä!

Manu-iskä ja Heimonen

Yllä olevat kuvat (c) Sanna Hyytiäinen. Anitan blogissa on muutama lisääkin.

Sitten Ikean ja Sportia Tammiston kautta Tuusulaan, jossa kyläily kummitytön luona. Emma oli kasvanut hurjasti! Neidillä on ikää tasan 8kk.

Koirat osasi käyttäytyä tosi hienosti. Enniä nyt tuollainen ihmistoukka vaan inhottaa, mutta sekin oli selvästi vähentynyt entisaikoihin verrattuna. Ei vaikuttanut stressaantuneelta lainkaan, mutta ei kyllä tuttavuuttakaan tehnyt... Heimo vaan pussaili ja oli muutenkin iloinen oma itsensä. Siinähän se aika vierähti koiralasta ja ihmislasta viihdyttäessä.

Myöhemmin illalla ihmislapsi-Emma ei saanut nuhan takia unta. Vanhempiensa illanvietto jäi siis vähän katkonaiseksi, kun joutuivat vuorotellen hyssyttelyhommiin. Me Jasmon kanssa kyllä hakattiin Guitar Heroa taukoamatta