Vihdoin päästiin hakutreeneihin sunnuntaina. Vihdoin, siis kun ei ole millään saatu järkättyä treenejä kun kaikilla on ollut kissanristiäisiä. Tänä viikonloppuna minulle tarjottiin jopa 'sijaisuutta' toisessa ryhmässä, mutta oli päällekkäin oman ryhmän treenien kanssa ja meitä oli niin vähän, että koko treenit olisi varmaan pitänyt perua kaikilta. Eli oli mentävä kuitenkin omiin, vaikka tarvittaisiin tosissaan vieraiden kanssa harjoitusta.

Heimokin oli mukana ja sai ekat "treeninsä" :) Makkararinkiä otettiin, ja luonnollisesti meni tosi hyvin :P No miksipä ei olisi mennyt; reipas pentu ja ahnekin vielä, varmasti kiinnostaa nakkia tarjoilevat tyypit.

Ennille otettiin neljä mm:ä (miksi olen juuttunut neljään?!), joiden kanssa tehtiin sama harjoitus, kuin loppiaistreeneissä. Siis ilmaisua ilmaisua ilmaisua.

Enni muuten erehtyi leikkimään Heimon kanssa eilen. Oltiin aamu-ulkoilemassa, ja E sai kieriskelystä hepulikohtauksen, ja samalla sitten leikitti hepuleissaan pentua. Tosin Heimo oli niin hämmentynyt tästä tapahtumasta, ettei oikein osannut muuta, kuin möllöttää eestaas ryntäilevää tätiä :)

Tässä otoksessa taas näkee, kuinka vanha kärsii :P