Maijan kanssa käytiin takkujen hallilla lauantaiaamuna treenailemassa.

Alkuun paikallamakuut. Heimo pysyy jo tosi rauhallisena. Pari juttua miinusta, esim. lattian haistelu jossain vaiheessa. Sitten piti ottaa pari kertaa vierelletuloa, kun Heimosella oli turhan kiire nousta maasta.

Sitten seuruutusta, yritin ottaa ihan oikealla tavalla eli Maija liikkeenohjaajana ja silleen. No ei kyllä tullut yhtään mitään... Jätätti jne. Ei siis seurannut käytännössä ollenkaan. Hain sitten koulutushihnan ja käytin ihan aikuisten pakotteita sillä. Heimis oli alkuun vähän hoomoilasena, kun nyppäsin parikin kertaa aika jämäkästi. Mutta hommahan parantui siitä huomattavasti!

Maahanmeno oli hyvä, ei mitään huomauttamista kai.

Luoksetulossa ongelmaksi koitui sivullemeno. Hirmu vaikeeta on edestä sivulletulo ilman apuja! Harjoittelemme siis lisää. Toivottavasti ei kuitenkaan liikaa.

Seisominenkin oli tosi hyvä, vaikkakin käytin käsiapua.

Sitten oikea toko-hyppy. Heimo ei ole ikinä sitä hypännyt, ollaan harjoiteltu vaan madalletulla, seinän vieressä olevalla pk-esteellä. Sehän kierti eka ehkä sata kertaa, ja meikä ei ees tajunnut siinä vaiheessa, että este on ihan uusi juttu. Ihmettelin vaan että mikäs tähän on tullut! No kyllä se siitä yli sitten saatiin lopulta, hyvinkin. Ja ihan sen toko-seisomisen kerakin! Nopeaoppinen pikkukoira mulla

Lopuksi Heimo otti vähän agilityn alkeita Maijan ohjauksessa. Hyppyjä maapuomeilla, A-este (se oli jännä!) sekä pujottelu. Aalla oli melko jänskät paikat eka, ensimmäisellä yrityksellä ei saatu yli. Sen jälkeen ehkä kolme kertaa sutina-ylitys, eli melko paniikissa sähläsi esteen yli. Mutta sit vaan, simsalabim, tajusi, että tämänhän voi ylittää siististi ilman sähläystä ja sutinaa

Eli Heimo on jo (lähes) täysoppinut agilitykoira! =)