Kyl on vaikeeta toi toko. Hatunnosto niille, jotka on saaneet koiristaan TVA:ta. Ei kyllä meillä ihan lähitulevaisuudessa siinnä sellainen titteli...

No siis eilen tehtiin iltatokoilut; kaukot ja tunnari. Lähdettiin tuonne Koukkuniemen ruoholle, eli reilun kilsan päähän kotoa. Matkalla tajusin että naksutin oli jäänyt kotiin, enkä jaksanut palata hakemaan. Oli ehkä vähän virhe, koska ko. liikkeissä (ainakin meikäläiselle) on aika vitaali.

Menikin sitten hetikohta aika plörinäksi etenkin kaukot. Alkoi edistää maahamenossa seisomisen jälkeen, enkä saanut siinä hetkessä kitkettyä (yritin heittämällä koiran taakse namin). Noh katsellaan miten etenee. Ainakin asentomuutokset on muuten melko hyvällä mallilla.

Tunnarissa sitten "keksin" uuden menetelmän, jonka nimi on apulais-Jasmo. Eli Jasmon kanssa yhdessä yritetään saada koira ottamaan vaan mun koskemaa kapulaa. Koiralla ei taaskaan ollut tajua liikkeen ideasta, joten päädyttiin sellaiseen ratkaisuun että J piti kapuloistaan kiinni ja mun kapula on tietysti vapaana. Enni hyökkäskin Jasmon kapuloille suorilta ja yritti nykiä niitä.
Vähän joutui siis auttamaan. Mutta kyllä sillä lopulta alkoi olla (ehkä) jotain tajua liikkeestä. Ainakin se jo vähän haisteli keppejä, eikä vain ottanut ensimmäistä mikä eteen tuli. Ja luonnollisesti kun otti oikean, niin bileet jee (prkl naksaus ois toiminu parhaiten).

Saas nähdä mitä tästä tulee... Ihan hauskaa kuitenkin, tämä on tälläinen testimenetelmä :) Ei ainakaan lemmikkipalstoilla tai tutuilla ole tämän tyyppistä tapaa tuntunut olevan =)

Tämänpäiväiset haut on peruttu osallistujien vähyyden takia, harmin paikka. No oli puhetta Parviskan kanssa esineistä ja ajatuksena oli vähän myös jäljen teko. Jompi kumpi tai molemmat lienee siis ohjelmassa.