Torstaina treenailtiin Heidin kanssa Saukonpuiston kentällä. Olipa mukavaa kun kerrankin reenipaikka oli ihan naapurissa, meiltä ajoi tuonne vain 5 minuuttia

No, Heimosta sen verran että nyyh yhyy kapulantuonti oli taas entisellään  Ei ottanut suuhun sitten millään!!! Volisi ja yritti mielistellä, mutta ei sitten MILLÄÄN suostunut maistamaan tuota pahaa pahaa esinettä  En tajuu miten voi olla näin vaihtelevaa, kun edellisenä päivänä kapula oli ihan kaveri!

En saanut käytännössä yhtään onnistumista aikaiseksi. Koira meni vaan enemmän ja enemmän paineeseen, joten lopulta päätin jättää koko homman sikseen. Fak! Miten voikin olla näin vaikeeta prkl!

Enni oli tosi kivana. Hyvä juttu se. Tänään käydään ottamassa muutama hyppy ja ampuminen, mutta en enää viitsi hinkata jättäviä.

Heimo on kyl aika vilkas poju. Siinä on etunsa, mutta myös varjopuolensa... Pitäisi vähän konsultoida tässä asiassa, etten ihan lähde vikateille. Olen yrittänyt aika rauhallisin ottein ohjastaa. Mietityttää kuitenkin, että onko sittenkin liian silkkiset hansikkaat? Kelläs olisi kokemusta pehmeän ja vilkkaan koiran koulutuksesta?