Mokasin vähän jälki-ilmottautumisen. Se onkin 29. syyskuuta eikä 29. elokuuta, kun sinne soittelin :) Onneksi ilmojen (tuleva) vastaanottaja on hyvä tuttu, ei hävettänyt pahemmin ja saatiin hyvät naurut asiasta.

Tällä hetkellä siis kisasuunnitelmat on seuraavat:
- 20.9. toko piirinmestaruus (ilmo tehty)
- 4.10. haku Kangasala (ilmoaika 8.9.)
- 18.10. jälki Kangasala (ilmoaika 29.9.)
- 2.11. haku Nokia (ilmo tehty)

Eli kaksi varmaa ja kaksi vielä auki. Lisäksi olen miettinyt Lohjan itsenäisyyspäivän hakukoetta. Olisi ihan siistiä mennä kinkkukisoihin :) Ilmottautumisaika on vasta 24.11., joten tätä voi miettiä vielä hyvän tovin...

Viime postauksen jälkeen on tullut tehtyä vähän sitä sun tätä, mutta taidan kommentoida vaan eilistä tottistreeniä Nokialta. Hyppytreeni on tuottanut tulosta, nimittäin eilen kahdesta hypystä kaksi oli onnistunutta :) Tosin otin hypyt vastaan, en ole heittänyt kapulaa nyt. Ts. hyppyjä on vain yhteen suuntaan ja mukavasti meikäläistä kohti (=helpompaa) ilman kannettavaa tavaraa. Vielä on siis
paljon työmaata... Vahva veikkaukseni on se, että heti kun heitän kapulan, niin tod.näk. molemmat suunnat, mutta vähintään paluuhyppy menee ihan päin h******iä!

J.K. Jälkikäteen vähän mietitytti tuo 2.11. Nokian koe. Laskujen mukana juoksut on ihan alkamaisillaan ja kun muistelee erästä keväistä "kisamaista" tottiskertaa juuri juoksujen kynnyksellä... Eine Katastrophe! Mutta. Meni jo.