Ma-aamuna suht aikaisin nokka kohti Toijalaa. Siellä pidettiin kisanomaiset tottistreenit, paikalla Hanna O., Kaarina J., Eila U-K. sekä Korrit Riitta & Pekka.

Aikasta kuuma oli jo kun Ennin kanssa pääsin kentälle. Parinamme oli Pekka K. Enni meni eka paikallamakuuseen ja olin päättänyt, että käyn läksyttämässä sen oikein kunnolla jos kuuluu vinkaisuakaan! Se taisi lukea ajatuksiani, koska oli hipihiljaa... Nohh, tavallaanhan se jopa vähän harmitti, kun se kuitenkin kaipaisi kurinpalautusta tästä aiheesta.

Seuraaminen meni mielestäni aika hyvin. Kielsin ehkä kerran ääntelystä, mutta edistämisestä ei tarvinnut  huomauttaa muistaakseni.

Istumisen lähdön uusin, alku meni ihan keturalleen kun Enni alkoi edistää puolikkaan koiran verran jo ekalla askeleella.... Sain uusinnalla onnistumaan ja istuminen oli nopea. Sitten jotain ihme säätöä, kun palasin palkkaamaan heti ja lähdin kuitenkin suorittamaan 30 askelta. Tätä en ole tehnyt varmaan ikinä, E meni vähän hämilleen ja maahan. Palasin sit bäk, ja päätin jatkaa vaan maahanmenolla enkä alkaa hinkkaamaan.

Muut jättävät oli nopeita, luoksetulokin sikanopee! Hyvähyvä.

Nouto 2kg:lla, säpäkkä eteneminen ja suht hyvä luovutus.

Hypyn tein narupallolla, oli ihan jees. Suht vaivattomasti ylitti, pienet kosketukset. Estenouto normikapulalla, piti uusia eka heitto. Tokakin lähti jotenkin huonosti, mikähän mun heittokäteen on tullu??? Koira oli kuitenkin sikahyvä. Olisi se varmaan ekankin palauttanut esteen kautta, mutta turha ottaa riskiä & näitähän on ihan hyvä harjoitellakin jos tulee kisoissa sählättyä.

Eteenmenoa en ottanut, mutta lähdin seuruuttamaan vielä noutojen jälkeen pätkän. Tosi hyvä pätkä tuli! 

Kuulostaa ehkä vähän tavallisilta reeneiltä, mutta Enni oli jotenkin mielettömän mukavan tuntuinen! Kaikki muutkin kehui, että tosi hyvältä näytti meno. Korrin Riittakin sanoi, että hän luuli että se on vasta parivuotias koira, kun se oli niin säpäkkä Jäi älyttömän hyvä mieli! Olin kyllä itsekin tosiaan tyytyväinen, koira tuntui ältsin nopeelta ja siltä, että on kaiken kaikkiaan hanskassa mukavasti.

Heimokin pääsi kehään, paria ei ollut. Otettiin ampumisetkin, ekalla vähän erkani muttei mitään sen ihmeempää. Muuten oli normi hauska höpsönen. Vähän käännöksiä harjoittelin, kun tuntuu että ne on välillä hukassa. Istuminen ja maahanmeno myös, jälkimmäinen on taas kivaa koiran mielestä kun ei ollut mitään jumituksia.

Hyppyäkin hinkkailtiin/sählättiin vähän. Eka halusin koittaa jos hyppää metrin mutta paskat se mitään hyppäs. Otettiin ylin levy pois, silti kierteli melko paljon. Sit kun hyppäsi, niin otti tukea. Eli aika alkeissa on on on................

Eipä se mtn, jatkamme harjoituksia! Harmi ettei SM.t oo jo nyt, jäi niin hyvä fiilis tästä! Tässä kerkee vielä hautautumaan epätoivoon...