Vitsi vieköön, taas meidän treeniporukka oli ihan minimaalinen. Melko hanurista, kun porukassa on kuitenkin 8 jäsentä jos oikein lasken. Meitä oli minä, Riitta ja Helena. No, kävikin onneksi tosi hyvä tuuri ja lapsuudenystäväni Mari halusi ja jaksoi tulla treeneihin yövuorostaan huolimatta. Marilla on 11-vuotias nivelrikkoinen tervu, eli tuli huvin vuoksi ja urheilun kannalta tuli meille maalimieheksi. Ihan tosi hyvä juttu, saatiin edes jonkinlaiset harkat pystyyn ja vieras mm on tietysti aina extrahyvä homma!

Tein Ennille niin, että maalimiehet oli kaikki toisella puolella aluetta. Ekalla (Mari) otin hallintaan piiiiiitkästä aikaa. Menikin ihan ok, ajattelin että ei hiljene millään kun sitä haukkua ollaan nyt paukutettu niin paljon. Mutta kyllä se hiljeni helposti, tosin hyökkäsi palkalle (ei ollut palkkaa) enkä oikein saanut käskettyä pois. No se hoitunee kisoissa 'paikka' käskyllä? Note to myself.

Eka tyhjä etukulmaan oli oikein hyvä. Sen jälkeen toisella puolella Riitta, jolle menin paikalle mutten enää ollut kuin statistina. Sitten taas tyhjä, joka oli melko pasa. Ärsyttää kun pitäisi niitä tyhjiä saada hienommaksi, vaikka luotan koiraan myös kisoissa noissa tilanteissa. Sen etsintä on kuitenkin niin hyvissä kantimissa, että jos tekee vajaan tyhjän niin siellä ei sitten ole ketään. Mutta miinuspisteitä se vaan tuottaa. Kosmeettinen haitta. Pitäis tehrä jotain.

Ei oikein säteile polla siitä, miten niitä parantaa. Ehkä tekemällä huijauksen, eli kun tekee paskan tyhjän ja hakee toiselle puolelle mm:n, niin sillä aikaa tyhjän piston puolelle meneekin mm?

Heimokin harjoitteli etsintää. Vielä ei ole oikein auennut se, että nenääkin voi käyttää etsimiseen. Taas teki niin, että ekat pakenevat kyllä haki muistista, mutta kolmas (liikkuva) olikin sitten tosi kinkkinen. Piti ihan itse etsiä! Hirmu hankalaa semmonen. Pitää alkaa piiloleikit kotona kunhan Jasmo kotiutuu. Muutkin nenänkäyttöharjoitukset kanssa. Eipä olla naminpiilotustakaan leikitty Heimon kanssa vielä ollenkaan. Olen kyllä ehkä vähän laiska kouluttaja, kun en ole vielä istumista kummempaa koiralle opettanut. Tai no, 'pois keittiöstä' on aika hyvin hanskassa, sekä vuoron odotus sisään tultaessa :)