Käytiin kuikuilemassa PKY:n hakukokeessa, tarkoituksena olla orjatyövoimana. Mutta apua ei tarvittukaan, joten hengailuksi meni. No, koirat oli mukana joten ei kun kentälle kun kisaajat oli maastossa.

Heimo eka, jee! Heimo oli taas niin söpis Seuruutin välillä pelkällä lelu-kainalossa -menetelmällä, tuntui melko hyvältä! Siihen tulee jo vähän seurauksen makua, kun koira ei vaan pompi nakin perässä. Palkka tietysti heti kun oli hyvässä asennossa.

Sitten vähän maahanmenoja. Meinaa kyl jäädä takapuoli pystyyn joka kerta. Pittee varmaan miettiä jotain erilaista harjoitustyyliä.   

Seuraavaksi päätin testata taas vähän kapulakammon tilaa. Ja simsalabim, kapulakammo on ilmeisesti melko menneen talven lumia, koska alkoi heti tarjoamaan kosketusta siihen. Ei tietoakaan luimuilusta! Jee! Mulla oli namit sen verran vähissä, että kapulahommat jäi ihan muutamaan kokeiluun. Mutta enpähän ehtinyt pilaamaan taas sitä

Enni pääsi melkein nollakoiraksi, mutta kolmas keskeyttikin joten meitä ei tarvittukaan. Harmi sinänsä, olisi ollut hyvä treeni. Olin päättänyt, että kiellän edistämisestä, vaikka olisi ollut vähän niinkuin kisatilanne. No, ei toteutunut.

Päätin testata sitä, että jätän lelupalkan lähtöpisteeseen. Tarkoituksena edistämisen hillitseminen. Eipä ollut mitään eroa. Ehkä kuitenkin vielä voi koittaa, ehkäpä se pikkuhiljaa voisi toimia?

Enni teki jättävät, jotka ihan jees. Seisominen oli ekalla hapuileva (uusi käsky vaikuti). 2kg noudon niin että jätin kapulan sen eteen ja juoksin karkuun. Sitten vielä kolme hyppyharjoitusta Kirsi apuna, ilman kapulaa. Det var det.