Voi voi, ei tullu JK1 koristamaan nimen edustaa tällä kertaa. Näin meni koitokset:

Jana onnistui melko täydellisesti. Vähän kävi kiepsahtamassa takajäljen puolella mutta korjasi heti. Täydet pinnat tuli kuitenkin huolimatta takajälkipyörähdyksestä.

Itse jäljestys oli kyllä melko tohinameininkiä. Koira kadotti jäljen melko nopsaan, varmaan ekalla suoralla lähti sivuun. Siinä olisi ollut yksi keppi, sinne sitten jäi.

Sitten vähän häslättiin ja sählättiin ja satuttiin osumaan kepille lopulta, varmaankin kakkoskepille. Sitten häslättiin ja sählättiin lisää (jäljestystä?) ja taas oltiin kadoksissa. Tässä vaiheessa koira turhautui ja oli jo heittämässä hanskoja tiskiin. Alkoi tarjoamaan haun verryttelyhaukkua. Ihme kyllä, itselläni piti hermot hyvin ja rauhallisesti kannustin etsimään jälkeä ja etsihän se sen sitten. Sitten osuttiinkin neloskepille. Noh. Tässä vaiheessa ohjaaja taisi heittää hanskat tiskiin, oltiin nimittäin ihan lähellä jo paluupistettä, näin jo keppien vastaanottajan. Koira ei keppejä enää nostellut enkä näköjään minäkään yrittänyt niitä etsiä vaan paineltiin tielle vaan palauttamaan. Jälkeenpäin vasta tajusin että hei siinähän ois varmaan ollut ne kaksi viimeistä ihan jossain helpossa paikassa, äkkiäkös ne siitä olisi etsitty... Aikaakin oli vielä jäljellä. Mutta menköön tämä nyt aloittelijan piikkiin, ei sitä näin ekalla koekerralla kaikkea muista ja tajua...

Eikä tuo häsläys ja sähläyskään yllättänyt kun miettii meidän treenausta. Joka on ollut vähäistä. Ja tapahtunut helpoissa kangasmaastoissa. Tuolla maasto oli ihan ok, mutta kuitenkin selvästi vaativampaa missä ollaan oltu.

Esineissä tapahtui pieni yllättävä käänne...  Lähetin vasemmasta reunasta ja heti oli nostavinaan esineen. Kehuin nostosta, mutta eipä tullutkaan tuomaan sitä vaan jatkoi sujona vaan takareunaan. Vähän siinä mietin että jahas, mikähän se oli... No takaa toi jonkun kengän tai vastaavan. Pisteitä lähti kolme tuosta ekan esineen ignooraamisesta. Mutta kuulin sitten jälkeenpäin ratamestarilta että koira olikin kuljettanut ykkösesineen (sukka) kakkosen luokse ja vaihtanut sen siihen, ei vaan huomattu sitä. Voi jee... Tästäkö taas uusi ongelma?


Tottiksessa oli hyvä tuntuma kun tein parkkiksella virityksiä, mutta jotenkin meinasi pakka levitä käteen heti alkumetreillä itse suorituksessa. Oltiin ekana suoritusvuorossa ja liikkeellelähtiessä teki heti jotain ihan omia kuvioita, ei siis seurannut lainkaan kunnolla (päiväkävelyksi sanoisin). Ampumisesta lähti suorastaan karkaamaan ja tässä vaiheessa käskytin uudelleen sivulle. Jotenkuten (edistäen) päästiin suoran päähän ja paluumatka sujuikin mallikkaasti. Henkilöryhmässä vinkui mutta piti kontaktin hyvin. Istuminen perfect, maahanmenossa jäi istumaan (hiton alokasluokka, haluaisin juosta!). Noudossa puri tuomarin mukaan "hieman" kapulaa, meikäläisen mielestä jyysti kuin hullu. Hyppynoudon menossa hipaisi, paluussa ponnisti. Puri kapulaa taas kuin heikkopäinen (tällä kertaa tuomarinkin mielestä), irroituskin oli vastahakoinen, ei kuitenkaan tarvinnut toista käskyä. A-esteellä puri taas kapulaa. P-makuussa pysyi hyvin, en kuullut edes vinkumista parin hyppyjen aikana. Pisteet oli 86, jeejee. Seuraamisestakin tuli jopa 'hyvä' kuitenkin.

Pisteitä yhteensä 203 ja hyvä olo. Oli kuitenkin hauskaa kaikesta häsläyksestä ja sähläyksestä huolimatta! Uusiin koitoksiin vaan :)