Torstain ankeassa säässä käytiin hakumetsässä. Meillä oli pari vierailevaa hakuilijaa = vieraita maalimiehiä, jee. Ihan siis maaliMIESKIN, kun Jyri oli mukana.

Enni pääse äksöniin, oli ihan tohkeissaan. Ekat kunnon treenit siis pitkästä aikaa. Otin v. etukulma tyhjä (TODELLA hyvä), o. etukulma + etenemistä parkyt m. Jyri I, pitkä ilmaisu. Hyvä!

Vasemmalle 2. pisto, oli tarkoitus että Jenni löytyy, mutta olikin edennyt sen verran paljon, ettei Ennin pisto yltänyt sinne. Melko yllättävää, tekee yleensä kilometrilenkkejä. Tyhjä siis. Mutta tosi hyvä!! Sitten sain vielä tehtyä uudelleenlähetyksen samalle puolelle, kun en halunnut rikkoa kaavaa. Tää oli myös erittäin hyvä homma, koska ne unohtuu harjoitella. Kisoissa sitten paniikki, jos joutuu samalle puolelle peräkkäin laittamaan. No, hyvin eteni ja ilmaisu ei ollut ihan niin hyvä kuin Jyri I:llä, mutta ei huonokaan.

Sitten oikealle Jyri II. Pisto oli melko outo. Eteni suoraan, mutta lähti taakse tarkastamaan Jyrin ekan piilon. Sitten pois sieltä, jotain jäi kökkimään matkalle. Huusin pois, ja lähti tulemaan kohti mutta kesken juoksun sai hajun ja sinkosi Jyri II:lle. Eli ihan jees loppupeleissä, mutta taakse haku oli melko hanuri homma. Ja matkalle unohtuminen. Mutta ilmaisu oli taas ihan todella hyvä.

Kaikenkaikkiaan mielettömän onnistunut treeni Enniltä. Heimokin pääsi ottamaan kolme maalimiestä, sekin oli oikein pätevä pikkumies!! Kaukana on ne ajat, kun ei oikein uskaltanut mennä yksin etsimään maalimiestä Kieli ulkona Otin hajuhauilla kaikki, mutta mietin tässä että voisin vaihtelun vuoksi ottaa pakoina/haamuina seuraavalla kerralla.

Vitsi kun päästäisiin sinne Hämeenkyrön kisaan. Toiselle varasijalle vaan päästiin vaikka pommitin heti tasasta lähtien ilmottautumista. Lienee jossain kellot olleet edellä... Päättämätön

Huomenna sitten jälkikokeeseen. Kiva juttu sekin, mutta ei yhtään pyöri mielessä se. Se laji ei kyllä oo meikäläisen juttu oikein. Tässä viikolla piti ihan pakottaa itsensä treenaamaan ja jotenkin v*tutti koko ajan. Itsekseen siellä kuusessa hyttysten syöttinä talsia, evvk! Kisat tietty on jees, jännää on ja muut on tehny jäljen valmiiksi Hymy

Ei ole kyllä minkäänlaisia odotuksia huomiselle. Paitsi tottiksen &esineiden osalta. Tosin kun treenaus on nyt ollut todella vähäistä, niin voi mennä vähän ylikierroksille ja sitä kautta metsään. Tai sitten ei. Sen näkee... Parhaamme yritämme!

 

Tykki tuli muuten hoitoon viikonlopuksi. Minna toi sen töihin mulle, ja sen oli tarkoitus odotella autossa. Työkaverit oli kuitenkin sitä mieltä, ettei missään tapauksessa odottele autossa. Niinpä siitä tuli sitten toimiston maskotti Hymy Kaikki oli ihan innoissaan siitä! Pitäis varmaan tuoda koiria useamminkin tänne ;)

1244207599_img-d41d8cd98f00b204e9800998e