Eilen pitkästä aikaa treeniä. Esineruutua ja tottista. Esineruudussa meni aika kivasti, neljä esinettä löytyi ripeästi. Pitää ruveta kehittelemään joku ratkaisu tuontiongelmaan, Ennillä on tapana palkita itsensä esineellä leikkimällä sitä. Ravistelee ja riehuu siis. En haluaisi ruveta painostamaan, ettei vire laske. Naksuttimella varmaan voisi koittaa saada siistimmäksi.

Tottis meni aika ok, vähän on epätarkkuutta. Tutulla kentällä eteenmenon suuntaan seurauttaminen on vaikeaa, ei meinaa pysyä nahoissaan ja kontakti katkoo. Otin a-estettä, meni hyvin. Eteenmeno meni tosi hyvin. Jättöliikkeet ok, myös juosten (juostessa seisomaan jättö vähän ekalla kerralla takkuili, mutta tokalla ok vähän auttaen). Hlöryhmä meni hyvin, viimeksi se meni paljon huonommin (kontakti katkoi). Mitäs muuta otettiin... Jotain vaan, ei nyt tuu mieleen erityisiä. Oli kiva!

Taidan ilmoittautua Lahden hakukokeeseen (19.5.), 13.5. olisi tokokisat mutta motivaatio on kateissa. Sitäpaitsi voi olla, että pitää mennä amk:n luokkakokoukseen... Jos se toteutuu, niin tokot joutuu väistymään :)

Imalla todettiin tänään paha juuri-infektio hampaissa ja joutuu siis leikkaukseen. Harmin paikka... Mutta onneksi ei mitään pahempaa (siis hengenvaarallista)