Onpas vierähtänyt useampi päivä edellisestä postauksesta. Nooh, eipä tässä ole mitään suurta ja ihmeellistä tapahtunutkaan.

Edellisessä mainitsin tokosessiosta Heidin kanssa, mutta siitä ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Enkä ollut erityisen kiltti, vaan poltin hihani yhdessä vaiheessa jo. Oma vika, meni reenit liian pitkäksi niin alkoi Heimosen keskittymiskyky rakoilemaan. Näissä treeneissä otettiin muuten paikkamakuu, joka onnistui hienosti!

Viikonloppuna oltiin pikkusiskon ylioppilasjuhlissa Palokassa. Enni oli ihan fiiliksissä, kun näki meidät. Äitin kanssa sovittiin nyt, että se on siellä jouluun asti. On jo hirmu ikävä kyllä, mutta käytännössä on ihan turha lähteä parin päivän takia sitä sieltä hakemaan. Ainut vaan, että itse juhlakalu sitten puuttuu juhlistaan kun 19. päivä kekkeröidään KVA:ta.... Heimo joutuu tuuraamaan siis!

Sunnuntaina kävin hakuilemassa Kirsin porukan kanssa Nokian majalla. Heimolle sama treeni, kuin viime kerrallakin eli viisi ukkoa, joista ekat näöllä yhtäaikaa ja loput saatellaan. Kaikki mm:t oli Heimolle vieraita, mitä nyt kentän reunalla välillä ohimennen tavannut. Ei haitannu mitään, leikki luisti ja vauhtia piisasi. Käytännössä ei jäänyt mitään negatiivista mieleen näistä reenilöistä, vaan kaikki meni ns. nappiin! Kiva juttu. Kyllä Heimosta vielä oiva hakukoira tulee