Hakutreenit oli samantyyliset kuin viime viikolla, eli siis täysmittainen (alo)alue, enkä tiennyt maalimiesten sijaintia.

Heti alkuun mokasin: en lähettänyt heti alueen alkupisteestä etukulmiin, vaan siirryin keskilinjalla ~5 metriä eteenpäin ja lähetin siitä. Se olikin sitten 5 m liikaa, koska Enni teki niin, että suora pisto -> kaarros oikealle (missä ei ollut ketään). Tuli siis tyhjä pisto.

Tähän samaan liittyi hallittavuusongelma, koira eteni aika pitkän matkan maastossa ja kun sain siihen näköyhteyden, niin oli jo menossa kovasti toiselle puolelle eli k-linjan yli. Tavallinen kutsu ei riitä, vaan pitää huutaa ja maanitella. TAi niin ainakin teen...

Seuraava maalimies löytyi toiselta puolelta, no problems. Kuitenkin, kun palattiin takaisin k-linjalle, huomautti Miia ekan mm:n missaamisesta, joka siis olisi ollut siinä ihan etukulmassa. Palasin siis nuo 5m takaisin, ja lähetin. Haki hyvin.

Vielä viimeinen maalimies, yksi tyhjä ja yksi pako.

Hallittavuuden parantamiseen voisi tepsiä pilli. Joskus mulla on semmoinen ollut, kun asuin Tupsulassa. Pitää jostain kaivella ja ehdollistaa siihen...