Keskiviikkona vieraililn Hanna Oravan & co. hakuryhmässä. En tuntenut porukasta ketään etukäteen, joten oli ihan jänskää mennä treenailemaan. Oli kuitenkin sen verta lunkia sakkia, ettei jännitystä piisannut enää omalle suoritukselle. Mutta vieraat maalimiehet kuitenkin, huippuhomma.

1. pisto tyhjä, 2. pisto mm, 3. pisto mm, jonka siirtymisen Enni näki. 4. pisto tyhjä 5. pisto mm, 6 pisto mm, vaativassa paikassa.

Otin teemaksi ilmaisut, jotka on kuitenkin ongelma nro 1. No niissä ei ollut tällä kerralla mitään huomauttamista. Eka olisi voinut olla parempikin, mutta ei tullut mitään katkoja tai vastaavia pahoja virheitä.

Pahimpia virheitä oli poistojen epäsuoruudet. Ihan järkkyä serpentiiniä etenkin alkuun. Yksi tekijä saattoi olla se, että ollaan treenattu tuolla paikalla alue 90 astetta toisin päin. Ehkä isoin syy niiden surkeuteen oli kuitenkin niiden yleinen heikko tila... Eli peilistä vaan syyllistä etsimään.

Oli tosi kiva trenata kivassa porukassa ja mukavassa kevätsäässä. Sain kyllä uusia ideoita Ennille, mutta etenkin Heimon alkuopetukseen tuli itselleni täysin uusia ajatuksia, joita aion ruveta toteuttamaan. Hannan koirilla oli nimittäin niin kadehdittavan suorat pistot, että ottaisin sellaiset mielelläni omillenikin =) Oli siis tosi antoisa keikka.

Eilen lintsasin oman porukan treeneistä ja lähdin Maijalle kuskiksi ja tsemppariksi YLÖKKin järjestämään mölli-BH:hon. Remo osasi ihan hienosti, mitä nyt vähän väärää liikettä tarjoili jättäviin. Kerran myös nousi paikallamakuusta. Mutta kokonaisuus hyvä, kyllä sillä suorituksella olisi BH läpi mennyt.

Kävi hyvä tuuri meille, kun yksi koirakko sattui olemaan pariton. Enni pääsi nollakoiraksi, jee jee. Jännä homma, kun itse kuitenkin jännitin tilannetta jonkin verran, vaikka mitäpä tuossa oikeasti oli jännitettävää? Joka tapauksessa, hyvä treeni. Otin seuraamiskaavion lisäksi istumisen ja maahanmenon kävelystä.

Edisti seuraamisen pitkällä suoralla alkuun taas ihan törkeästi. Korjasin sen hidastamalla. Pitää yrittää miettiä jotain salaista huomaamatonta korjauskeinoa kisoja ajatellen...? Äänteli myös seuraamiskaavion loppupuolella. Luoksetulossa olisi voinut tulla nopeampaa ja sivulletuloon tarvitsi kaksi käskyä (prkl!). Eli omasta mielestäni ei ollut lähellekään erinomaisia suorituksia, vaikka 'tuomari' niin väittikin. Itseäni nyppii tosi paljon tuo edistäminen ja ääntely, vaikka tuomarit olisi kuinka sitä mieltä että hyvin menee kun koira on vietikäs ja nopea.