Treenit ovat olleet nollissa lauantain jälkeen. Lenkkeilyksi on mennyt, eikä sisäreenejäkään ole tullut tehtyä yhtä (epäonnistunutta) kertaa lukuunottamatta. 

Mutta lauantaina päästiin juhlimaan Ennin käyttövalioutta! Olikin ihan älyttömän kivat juhlat. Kiitos kaikille osallistujille! Lahjojakin tuli hirmu kasat; koiranruokapönttö pullistelee luita, viinakaappi pullistelee juomia ja seinää koristaa hieno otos meistä. Kiitos!

Sunnuntaina kävi kakunjämillä vielä Hanna ja tiistaina Heidi. Kiva kun kävitte ja kiitos mukavasta lenkkiseurasta molemmille

Nyt pitäisi orientoitua Tampere-Jyväskylä ajomatkaan... Ulkona tuiskuttaa hulluna, tosi hieno homma... Joulupäivänä jatketaan vielä Kolille ja maanantaina sitten takaisin kotiin. Muuten kyllä mukava päästä jouluksi porukoille ja loppujouluksi Kolille, mutta ajomatkat on tosi syvältä.

Joten näillä puheilla Hyvää Joulua kaikille ja tulosrikasta Uutta Vuotta! Meidän vuosi 2009 meni nappiin, tulostavoitteet täyttyi (paitsi SM-kisojen osalta) ja Heimosta on kasvanut ihana koira

Palataan asiaan ensi vuonna :)