Hakuiltiin omalla porukalla Nokian radalla, pitkästä aikaa.

Treenin ajatuksena oli haukutus, tyhjät toisarvoiseksi.

Eka vasen ek, jossa Pia oli melkoisen hankalassa piilossa kaatuneiden puiden takana, jyrkänteen kolossa alhaalla. Ei mennytkään suoraan ensimmäisellä koitolla, vaan palasi keskilinjalle päin, mutta tekikin uukkarit juuri kun olin kutsumassa luokse. Eli hajun sai siinä kohtaa ja menikin haukkumaan erittäin hyvin.

Sitten oikealla kallionhalkeamassa mm, taas oli hyvä pisto ja hyvä ilmaisu.

Vasemmalle tuli tyhjä, jota en ollut ottanut huomioon suunnittelussa, mutta käytännössä oli ehdoton kun seur. vasen piilo oli niin kaukana, 80 metrissä ja sitä edeltävä heti etukulmassa. Teki hienon kirjaesimerkin tyhjästä pistosta, jee Pusu

Seuraavaksi oikealla deluxe-piilo, jossa vähän yllättäviä käänteitä. Alkoi nimittäin haistelemaan piilon edustaa ihan intona (ehkä jotain murusia jäänyt edelliseltä), jonka jälkeen poistui piilolta. Sitten kuitenkin palasi, haisteli piiloa tarkasti ja alkoi haukkumaan (vähän katkonaisesti tosin). Huh, onneksi!! Veikkaan vahvasti että kisatilanteessa olisi jäänyt ilmaisematta.

Ts. tässäkin kohtaa huusin pois kun oli piilolla toista kertaa, niin nyt ei tullut pois mutta ehkä sen sata kertaa on samanlaisessa tilanteessa kisoissa tullut eikä enää hakenut uudelleen taakse.

Vasemmalla sitten se huopaluola, jonka olin tyhmästi kaavaillut kakkoseksi. Ei huomauttamista, ilmaisu vahva ja pisto hyvä.

Tämän jälkeen meni pasmat vähän sekaisin, kun viimeiseksi kaavailtu mm ei ollutkaan vielä paikallaan kun järjestys oli muuttunut. No ei se mitään, lähetin uudelleen vasuriin. Mutta tietysti aika paljon edempää, kuin mistä edellinen mm oli löytynyt. Ja piilo olikin tosi lähellä huopaluolaa, toisin kuin muistettiin. No ei (onneksi) hakenut taakse, joten mm jäi väliin. Pia sitten muisteli piilon sijaintia keskilinjalla, ja kun siitä lähetti niin hyvin löysi ja ilmaisi.

Viimeinen lähetys ei myöskään sitten ollut viimeinen, vaan tyhjä. Hyvän tyhjän teki taas, hieno koira. Lähetin uudestaan samalle puolelle ja siitä kohtaa, mistä oli tullut. Ei meinannut oikein lähteä, jäi ihmettelemään 10m päähän. Vähän rohkaisin, mikä auttoi ja Riitalle tästä hieno ilmaisu.

Säätöö vääntöö kääntöö mutta hyvin meni kuitenkin vaikka käsikirjoitusta piti muutella välissä Nauru