Keskiviikkona oli kokous majalla klo 18 ja painelin kiireellä sinne, että ehdin ottaa kentällä jotain ennen miitingin alkua.

Ennen kokousta ehdin lopulta ottamaan vain Heimon. Olisin halunnut ottaa madallettua hyppyä ja paikallamakuuta, mutta en saanut ketään apupariksi joten p-makuu jäi (taas). Ja kun kiire painoi päälle, niin aloitin ihan väärin, eli nykäisin koiran autosta suoraan kentälle. Ei näin. Oli ihan ylivireenä, "pikkuisen" meinasi laatikko levitä. Olisin edes 5 min lenkin käyttänyt metsässä ennen kenttää, mutta ei.

Heimo oli aika kiva kuitenkin kaikesta sähläyksestä huolimatta. Seurauksessa ilmenee ylivireys pienenä edistyksenä + painamisena ja välillä meinaa vähän keskittyminen karata. Yllättävää on aina se, että malttaa tehdä hiljaa vaikka muuten onkin sellainen vinku-iita! Nyt kuitenkin lupaan ja vannon, että kiinnitän paljon paljon enemmän huomiota mielentilaan kentälle mentäessä. Vähän enemmän rauhaa...

Tein vähän sitä hyppyä kuitenkin. Oli tarkoitus liinan avulla hypyyttää eestaas, mutta siinä sähläyksessä se unohtui autolle enkä viitsinyt sitä hakea, kun seuraava kiireinen jonotti jo kentälle. Eli koira istumaan vähän matkan päähän, itse taputtelin motskarilla estettä ja annoin hyppykäskyn. Noin 3 kertaa kierti, mutta sitten hyppäsi. Sitten vaan lelu perään. Tämän toistin pariin kertaan.

Tässä varmaan kaikki hyppytekniikkaharjoitusten nimiin vannovat älähtävät pahasti. Mutta ei voi mitään, näin nyt tein. Eli paluuhyppyä ei tullut lainkaan eikä varmaan kaikkien hienojen sääntöjen mukaista harjoitusta muutenkaan. Mutta tulipahan nyt ylitettyä. Korkeus oli jotain 70-80cm. Heimo hyppäsi hyvin ja mielestäni ilmavasti, ei ollut vaikean näköistä.

Kokous kesti puoli kymmeneen, mutta otin sen jälkeen vielä Ennin. Valoa oli vielä niin paljon, ettei tarvinnut keinovalaistusta laittaa. Ihana kevät! Ja ihana Enni! Luonnollisesti virtaa oli, kun nyt pari viikkoa ollut melkein täysin levossa. Mutta tosi mukava oli tehdä sen kanssa. Jotenkin nauttii tuosta "valmiista" koirasta eri tavalla, kuin ennen Heimoa. Kun se vaan antaa kaikkensa ja tekee jo pikkurillin heilautuksesta sitä, mitä haluan.

Tein taas ilman 'seuraa' käskyä, sivu käskyllä. Eli katse kentän yli ja koira oli korppikotkana. Siitä 'sivu' ja kontakti tuli. Gut. Sitten liikkeelle ja ainakin tuntui tosi hyvälle. Ei edistänyt mielestäni yhtään.

Luoksetulossa sika meinasi varastaa. Nosti jo hanurinsa kentästä, grrr! Uusintakerralla kunnon odottelu ennen käskyä. Sitten vielä loppuun pari vauhtinoutoa. Enni ei vaan tajua, että voi vaihtaa kapulan lennosta motskariin, jos tarjoan/heitän sen. Tuo kapulatskin väkisin. Lienee ehkä vähän opetettu moiseen?-) Teinkin sitten niin, että heitin ennen noutoa motskarin taakse ja sitten kapula eteen. Toi sen kyllä nopeasti, mutta suurin ihme tapahtui myös... EI pureskellut yhtään!! WTF?!?! Päässäkö vinksahti???

Että sellaista. Vitsi kun haluaisin päästä treenaamaan p-makuuta, ampumista ja hyppyjä. Mutku, noku. Tänäänkin on taas kokous klo 18, eli yritän ehtiä TAAS kentälle ajoissa (todellisuus on max klo 17.15), mutta en varmaan saa ketään tulemaan reenipariksi niin lyhyeksi aikaa & aikaisin iltapäivällä?? Ja jos siellä on taas jo porukkaa, niin eipä kehtaa etuillakaan -> aika lyhenee. Oijoi voi voi.

Tulipas pitkät jutut taas. Kiitos ja anteeksi.