Pikaisesti muistiinpanoja päivän tottisreeneistä ennen yöpuuta.

Jossu oli taas ohjaajana, nyt oli viimeinen kerta. Oli taas antoisaa kyllä. Eka tehtiin niin, että kaikki koirat tuli samaan aikaan kentälle. Sitten omaan tahtiin tehtiin mitä kukakin halusi. Heimo oli tosi hienosti kuulolla, ei häirinnyt muiden oleilu ollenkaan.

Sitten Enni pääsi yksityisvuorolle. Ihan karmea vinkuna ja muutenkin oli ihan räjähtämispisteessä koko ajan. Tajusinkin, että tänään on tasan 6kk viime juoksujen alkamisesta, se lienee yksi syy tähän ylivuotoon... Ennenkin on kyllä kuppi mennyt nurin näihin aikoihin elämän kiertoa. No, kyllähän se hyvin teki ihan kuitenkin, pl. ääntely. Tehtiin vähän idarin tyyppistä neliötä, mutta pari teki samanaikaisesti. No Enniähän se nyt ei voi vähempää kiinnostaa. Liikkeestä istuminen ja seisominen otettiin, kaseja "tolppien" ympäri jne.

Heimon yksityisvuorolla tehtiin myös tuota idaria/henkilöryhmää. Ainakin otettiin liikkeestä maahanmeno. Otin sen pariin otteeseen muutenkin treenien aikaan, hirmu nopeasti menee! Ja käytännössä "oikeasti" ei olla ikinä sitä treenattu, ilman seuraamista vaan. Oikein hyvä mieli tuli, kun Heimo oli niin tomerana.

Sitten vielä Heimo ja muut vauvaryhmäläiset yhtä aikaa, eli Miian & Riitan koirat. Kaikki aika samanikäisiä. Taaskaan Heimoa ei häirinnyt muiden läsnäolo, hyvähyvä. Seuraamista otin muutamaan otteeseen ilman namikättä. Vähän joutui muistuttamaan hihnan avulla tiiviimmäksi. Mutta enemmänkin se oli koiran puolelta sellainen "hetkinen mikäs tää nyt on kun äsken oli vielä nakit kehissä"-juttu. Mitähän muuta tällä toisella kertaa otettiin... Jaa niin otin vähän likituloja. Meidän luoksetulo on kyllä aika katastrofi... Olen ottanut lähinnä vaan viettihenkisiä juoksuja ja sen on näköistäkin... Lähtee hirveän ulinan kera eikä tietenkään toivoakaan mistään siististä eteenistumisesta :D Jospa tästä joskus vielä kunnollinen saataisiin.

Enni ei päässyt virallista toista kierrosta Jossun ohjauksessa, vaan Miia halusi ottaa meistä kuvia (syytä ei kertonut, jäämme odottamaan mielenkiinnolla :P ). Siis ihan käsittämättömän kierroksilla kävi siinäkin. Huh. No kyllähän se pysyi istumassa jne mitä nyt kuvauksiin haluttiin, mutta hullunkiilto silmissä koko ajan. Sitten, kun kuvaukset oli ohi, otin vielä huvin vuoksi a-esteen ylityksen, voi-luoksetulon, muutaman kaukon. En edes jaksanut hinkkailla mitään pilkkuja, kunhan pääsi koira vähän purkamaan hulluuttaan... Toivottavasti tää johtuu niistä juoksuista, eihän mulla riitä taidot tuollaiseen! :D

Tosiaan juoksuista tuli mieleen, että on pikku pikku onkelma jos ne alkaa tällä viikolla.... Maija on nimittäin Kanarialla, hoitopaikkaa ei siis oikein ole. Kääks! No, jos ei mitään muuta, niin kai se on vietävä Palokkaan porukoiden luokse... Plaah.