Eilen treenailin vähän eteenmenoja. Ekalla kerralla jätin kepin hiekalle ja lähetin sen suuntaan. Meni suoraan sinne, jäi vähän etsiskelemään (ei kuitenkaan haahuillut) ja toisella käskyllä maahan. Toisella kerralla laitoin kepin tarkoituksella piilon ruohikkoon. Lähetys ok, suora eteneminen, ekalla kerralla maahan. Eli hyvä! Sit kepin kanssa joulu :)
Tänään lupaan harjoitella eteenmenoja tyhjää kenttää kohti, ei siis kentän reunaa kohti (lue 21.5.).

Tulin siihen tulokseen, että sivulle meno on koulutettava uudestaan. Käytän ko. käskyä erittäin liberaalisti, paikassa kuin paikassa, vaatimatta täydellisyyttä. Ja sen huomaa... Jää 99% kerroista liian eteen, joka aiheuttaa esim. seuraamisessa edistystä. Mietin eilen uutta käskyä, oli muuten vaikea keksiä jotain hyvää. Päädyin sanaan "pum" :) Sitä ei varmaan tule huudeltua ajatuksetta metsissä ja muualla...

Treenattiin Kirveskosken Minnan kanssa tokoa viime viikolla ja onhan noissa voittaja-luokan liikkeissä vielä vähän hiomista. Mutta hyvin meni ainakin nuo viime viikon treenit, esim. tunnariin saa nyt kunnon otteen kun on kaveri (kokeneempi), jonka kanssa ko. liikettä pähkäillä. Minnalla on muuten Ennin setä, Pikkupaimenen Sombrero.

Hakuilussa tuli muuten esiin vähän ongelmanpoikasta. Ennin tyhjät pistot ovat VALTAVIA. Näihin on paneuduttava nyt tarkemmin, myöhemmin lisää harjoittelumetodeista ja tuloksista/tuloksettomuuksista...

PK-koekalenteria olen vilkuillut sillä silmällä, syksyllä ois 3-5 kokeet mihin voisi hyvin ilmoittautua. Pari muttaa vaan... Ekanakin, tilipäivää odotellessa *köh*. Toisena, mihin luokkaan ilmottaudun, jos ilmoan noihin 3-5 kokeeseen? Kaippa vaan 2-luokkaan, jos itsevarmasti ilmoaa 3-luokkaan myöhemmissä kokeissa, niin nalli napsahtaa kuitenkin pelkästään Murphyn lain voimalla. Huokaus.