Eilen tottistreenit. Niistä ei kyllä oo hirveesti raportoitavaa! Ainakaan näin talvella, kun ei ole esteitä tai mitään muuta jänskää. Tulee vaan tehtyä sillee melko pikakelauksella jutut, kun on kylmä ja liukasta. No summa summarum, seuraaminen on noista perusliikkeistä "taas" meidän ongelma nro 1. Edistämistä, paikan hakemista, vinkunaa. Pari vuotta sitten tokokisoissa meillä oli vielä kympin seuraaminen :) Not anymore! Mutta mutta, ei kai siihen auta kun hinkata ja taas hinkata. Ei vaan tällä hetkellä ole hinkkaumotivaatiota... Vai onkohan mulla oikeestaan ikinä? Taidan olla johtaja-ainesta, tykkäisin vaan piirtää suuria linjoja enkä puuttua pikku yksityiskohtiin :)

Huomenna hakuporukan pikkujoulut! Mennään eka syömään ravintolaan ja sitten humppaamaan. Ainoa huono puoli on se, että tuolla tavalla saa kyllä rahaa hassattua turhan paljon. Noh, kerran vuodessahan näitä vaan vietetään... ;)

Levin reissukin tuntuu jo olevan lähellä. TJ 13! Ei paljo mittää. Vähän on eri tunnelmat lähteä sinne, kuin viime vuonna. Viime vuonna oli niiiiiin erilaiset elämäntilanteet itsellä ja aika monella muullakin. Vuosi sitten tuntui olevan ihan stabiilia, kaikilla ollut jo vuosia. Vuoden sisään on tullut eroja, kuolem(i)a, raskauksia, uusia pareja... Saas nähä minkälainen meno siellä on.