Kivat treenit Heidin, Elviksen ja Aronin kanssa tiistai-iltana. Heimo harjoitteli liikkeestä istumista, joka alkoi onnistumaan kivasti. Seuruutuksessa yritin saada vähän taaemmas hihnan avulla ja mielestäni sekin alkoi onnaamaan ihan hyvin sitten. Tuntui alussa enemmän kiirehtivän edelle. Eli lämmittelyä vaatii :)

Sitten Heimon vaikein juttu eli nouto! Meni huipusti, Heimis nimittäin nosti kapulaa maasta kuin vanha tekijä! Ja toikin sitä vielä minulle aika hyvin. Pari kertaa tiputti, sitten onnistui kerran ilman tiputusta ja jopa eteen istumisen kera! En vaatinut, itse toi oma-alotteisesti. Ollaan kuitenkin treenailtu kotona edessä istumista kapulan kera. Kotona vähemmän maasta nostoa, kun tuntuu ahdistuvan ahtaudesta sekä kovaäänisesti lattiaan kolahtavasta kapulasta. Tästä eteenpäin siis vaan luovutuksia sisällä, ulkona tehdään tuonnit.

Enni tuntui olevan ihan sekona, mutta yllättikin positiivisesti. Ruutuhommat onnistui pienoisen säädön jälkeen... Vähän tuota kosketusalustaa pitäisi erikseen reenailla enemmän. Nyt otti ensin rätin(=alustan) suuhun, luuli vissiin että se on lelu... No eniveis, lopulta otettiin ilman lelua tai kosketusalustaa ja meni nappiin! Kiva homma.

Etenkin kaukoissa Enni yllätti, ne nimittäin meni ihan tosi hyvin! Viimeksi ei millään pysynyt hanuri ylhäällä, vaan väkisin meni istumaan aina seisomisesta omin avuin. Nyt ei ollut puhettakaan siitä.

Yksi pienen pieni tunnarinalku myös otettiin. Eli yksi kapula, Heidi vei niin ettei Enni tajunnut lainkaan sen tapahtuvan. Sitten lähetin etsimään. Ensin lähti ruudun merkkejä haistelemaan (???) , piti uusia lähetys. Toisella yrityksellä meni suoraan ja löysi kapulan ihan hyvin :) Puremista tietysti oli, sen suhteen on hanskat jo tiskissä.