No, onneksi ei mitään vakavaa kuitenkaan. Ekanakin, huomasin tänään koirien kynsiä leikatessa, että Heimon yksi kynsi on ihan halkeillut. Voi voi, kun en ole aikaisemmin sitä tajunnut. Tulee ihan liian harvoin kynnet leikeltyä... Mutku ja noku. Varasin nyt kuitenkin ell ajan, tuleepahan tsekattua ja saadaan samalla lisäaineet mukaan (ja ehkä juoruttua sananen tai pari ohimennen ).

Sitten lenkillä Ennin vuoro kiroilututtaa. Kävelin itse polkua ja koirat tohelti metsässä. Kohta tulivat metsän puolelta pois, Enni etujalkaa ontuen... Mitään ei kuitenkaan näkynyt päällisin puolin. Vähän aikaa siinä vääntelin ja kääntelin, mutta ei mitään reaktiota. Jatkettiin matkaa ja ontuminen oli hävinnyt. Että mikä lie. Kerkesin taas tietysti säikähtää... Enni olkoon päivän-pari nyt levossa varmuuden vuoksi, jos kuitenkin joku ikävämpi oli.

Tottistakin ollaan väännetty. Heimo pääsi eilen hallille ekaa kertaa ja oli oikein pätevä tyyppi! Hallin mökät ja muu ei vaikuttanut sen käytökseen pätkän vertaa. Hyvä Heimonen!!! Tehtiin vaan ihan pikkujuttuja, lähinnä totuteltiin (minä totuttelin?) paikkaan leikkimällä.

Ennin kanssa tein hallillla vähän tokoa. Kaukoja, luoksetulo pysäytyksillä, tokoseuraamista. Kaukot oli ihan ruosteessa, yllättäen eniten seisomisesta istuminen. L-tulon pysäytykset vähemmän ruosteessa, kuin luulin.

Tänään lenkin seassa Kaupin vesitornilla pieni tottissessio Heimon kanssa. Harjoiteltiin pieni hetki paikallamakuuta, joka meni oikein hienosti. Sitten seuraamisessa käännökset molempiin suuntiin. Ihan hyvin nekin! Taas tuntui siltä, että Heimolla on lamppu syttynyt jotenkin lisää

Toivottavasti valaistuu yhä enemmän koko ajan ;)